home
28-04-11

Pandurii - Steaua 1-1. Cronica meciului vazut din fotoliu

SOC SI GROAZA LA TARGU JIU! TANASE MARCHEAZA UN EUROGOL! CLICK, lasa, niciun click, sa nu faceti infract (da, stiu, e scris gresit intentionat).

Ca si in meciul cu Dinamo, Steaua a jucat, ma rog... a aliniat aceiasi fraieri din meciul cu Dinamo (rezerve + titulari). Nu ma mai obosesc sa scriu cine, ca oricum e irelevant.

Desfasurarea meciului:

Repriza I : Pandurii 5 ocazii – 3-4 parade Tatarusanu, gol meritat Pandurii. Jucatorii nostri de mare valoare au reusit performanta de a ii face pe Lemnaru si Stromajer (?) sa arate ca Messi si Villa.

Pauza: Presupun ca nea Sorin i-a cam ars un pic ca Tanase in repriza a doua chiar a aratat a fotbalist. Nu neaparat pentru gol (frumos de altfel) ci mai ales pentru atitudine.

Repriza a doua: Pandurii au jucat fotbal, noi am marcat gratie unei executii frumoase a lui Tanase.

Cam atat cu cronica unui meci al unor echipe de mijlocul clasamentului, intr-un campionat varza, as avea insa niste scurte intrebari si sugestii retorice:

1. Ce cauta Banel in teren? De ce nu il facem mascota echipei, ca macar asa s-ar simti si el util.
2. Propun trimiterea unui DVD catre stafful tehnic al Stelei, care sa contina ciudatenii cum ar fi:

a. Preluarea mingii.

b. Pasa in fata

c. Sut de la 20-25 m

d. Centrare care sa depaseasca primul fundas.


Dupa aceea, putem trece la chestii gen: pasa pe pozitie viitoare, centrare-covrig si alte minunatii ale fotbalului, dar sa incepem cu inceputul. Eu, sincer, nu inteleg cum jucatori de Liga I nu pot face o preluare. Si aici nu vorbesc doar de Banel-Tibie-Aut, ci de 60% din Liga I.

Showul de dupa meci nu l-am mai urmarit. Nu am suficienti neuroni cat sa pot sa pierd uitandu-ma la ineptiile debitate de specialist. Am prins din zbor doar ca Ala a fost foarte suparat, a pus TUNURILE pe antrenor si alte vrajeli din astea obosite la care nu stiu cine ar mai putea pune botul.

Constanta fata de cronica trecuta ramane. Va rog lasati-l pe Ala singur. Deja a inceput sa isi doreasca asta, sa ii facem pe plac, sa il lasam sa plece.

La meciul cu Bistrita, pentru mine, cea mai frumoasa coregrafie ar fi un stadion GOL, cu un banner pe care sa scrie La Revedere! Stiu sunt un idealist, dar am dreptul sa visez, nu?

P.S. Pentru cei care se intreaba de ce ne mai intereseaza Steaua desi nu mai simtim, raspunsul e simplu: pentru ca simtim ceva pentru STEAUA, nu pentru gluma asta sinistra, condusa de saltimbancii astia resapati de azi, si avem DATORIA MORALA sa nu uitam si sa luptam pentru ceea ce au construit niste OAMENI.

Alex

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-Gloria Bistrita, 3-1 - OmBun

Steaua-Gloria Bistrita, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct