home
28-04-11

Ne-a Gigi, Iarta-ne!

Iarta-ne ca nu te credem, ca stim ca incerci sa pui presiune pe Minister sa accepte conditiile impuse de tine, intr-un contract aberant, ca protestam in continuare, ca nu ne invrajbim intre noi, ca te vrem disparut din viata noastra, ca ne pare rau ca te-am acceptat in familia noastra, crezand in niste calitati pe care nu le-ai avut niciodata.

Mai iarta-ne ca suntem satui, ca am ramas aceiasi, in ciuda sicanelor a mistourilor si a incercarilor tale de intimidare. Nu te supara pe noi ca ramanem pe pozitii, ca ne aparam prinicipiile si ca nu dam inapoi.

Daca am avea cate 100 de “euroi” pentru fiecare declaratie aiurea, neacoperita si fiecare promisiune neonorata, am avea bani sa te trimitem la Dinamo.

Poti muta echipa acolo unde crezi, doar ai mai facut-o, ce-i drept temporar. Daca vrei sa te convingi ca esti atoatecunoscator poti sa-i faci si stema alb-rosie si s-o inscrii arogant in campionatul Albaniei. Nu tu ai inventat sintagma “Statul sunt eu”, si nici tu nu ai descoperit ca cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit.

Arogantele, fitilele, promisiunile, sunt pentru cei ce cad la prima fenta. Noi am luat craci odata, ne-ai facut in viteza de vreo doua ori, ne-ai driblat, dar pana la urma am fost ca Bumbescu - Belodedici – am ramas de neclintit.

Noi ne hranim din Spiritul Sfinxului, din fantoma tabelei care scria Notre Respect Anderlecht, din jocul vitezistilor si din tunetul Peluzei Nord. Noi stim mustata lui Iordanescu, si driblingul lui Marcel Raducanu, finetea lui Tudorel Stoica si imaginea blanda a lui nea Imi. Pentru tine caramizile Ghencei sunt doar niste pietre pe care n-ai stiut cum sa le gestionezi, deoarece nu le cunosti valoarea si puterea. Ele constituie insa un Templu in care ne-am convertit, si in care slujim la Zeul Fotbal duminica de duminica. Asa au facut tatii nostri, asa facem noi, asa vor face si copiii nostri.

Pentru ca pana la urma vom razbate si te vom invinge. Si atunci sa ne ierti cand vei pleca, si noi vom fi la Universitate sa ne cantam bucuria ca am scapat de tine!

Pentru ca ne-ai aratat inca o data ca se poate!

Alex (Keluboss)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-Gloria Bistrita, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct