home
28-04-11

Fariseul asmute Peluza Nord pe contestatari. AISS: "Protestul nu se va opri!"

Cum este normal după o spovedanie publică, euroFariseu' a făcut un apel public la susţinătorii săi din Peluza Nord, pentru ciomăgirea cruntă a "huliganilor drogaţi" de la Sud:

"Dacă ăia de la Sud vin cu pancarte ?Iartă-ne nea Gigi, rămâi în Ghencea?, numai aşa rămân. Vă jur că numai aşa rămân. Altfel, ?salute tată?. Poate văd pancarte, dar nu cred, nu mai am încredere în ei. Trebuie să facă ei curăţenie, cei de la Nord sunt vreo 3.000-4.000. Nu că fac instigare. Dacă ei mizează pe bătăi, să se bată ei 300 cu ăştia 3.000. Să vedem care sunt mai puternici, ăştia ai mei de la Nord sau ăia 300 de la Sud. Să-i bată pe ăia şi să-i liniştească. Sau să nu-i mai lase ei".

Iată şi celelalte declaraţii ale Fariseului (căutaţi-o p-aia cu "cine mă iubeşte, vine cu mine pe stadionul Naţional!").

"De la vară se vor schimba multe. În trei-patru luni pot să termin şi baza sportiva, în pădure la Băneasa. Vor fi patru, cinci terenuri, un hotel de 50-60 de camere. Să fie acolo, sub ochii mei. Dimineaţă la 8-9, pac. Ce mai pot spune după aia? Bază sportivă, nu o să mai am treabă, de jucat nu mai joc în Ghencea, joc pe Lia Manoliu. Scriu la peluza lor ?Istoria e a voastră? şi le-o las lor istoria. Exact acolo, la Peluza Sud. Şi ăştia de la Nord, dacă vor să vină cu istoria mea, şi cu istoria adevărată, a lui Duckadam, cum e recunoscută de milioanele de români, să vină la istoria asta.

Dacă vor istoria aia nebună a lor, ce visează ei, cai verzi pe pereţi, îi las acolo. Să stea, să se ducă duminica şi să plângă la morminte părăsite. Totul va fi degradat, cu nocturnă cu tot. Şi să rămână ăia de la Sud cu peluza lor. Cine vrea şi mă iubeşte pe mine vine la Lia Manoliu. Ce să fac? Să mă bat cu pietre? Milioanele de suporteri poate nu sunt de acord, dar trebuie să înţeleagă şi ei că nu o mai pot scoate la capăt cu huliganii. Nu mai au ce să facă pe urmă. Fac eu şi o firmă de pază şi nu o să mai poată arunca nici cu pietre. Şi la cea mai mică înjurătură nu va mai intra niciodată. Totul e legal. Fac totul numai ca să scap de acei huligani drogaţi.

Pentru ce să mă mai judec şi cu MApN-ul? Plec eu singur. Acum avem termen, o să-i spun judecătorului să acorde un alt termen, ca să pot să-mi iau lucrurile de acolo, şi plec, nu mai trebuie să ne certăm"


Bine spus: ACUM SE VA VEDEA CINE-L IUBEŞTE PE FARISEU!

Răspunsul AISS la declaraţiile Fariseului:

"Dacă echipa va pleca de pe stadionul din Ghencea, noi nu vom mai avea nicio legătură cu surogatul care va deveni. Am înţeles că Becali a spus ca noi să ne păstrăm palmaresul. Noi suntem pregătiţi să preluăm palmaresul Stelei şi să-l cedăm persoanelor interesate să preia acest club. Plecarea Stelei din Ghencea ar rupe ultima verigă care lega echipa de acum cu istoria clubului. Este o ofensă adusă tuturor steliştilor ca echipa să se mute de pe stadionul unde a avut cele mai mari performanţe. Să plece el de la echipă, nu să mute echipa din Ghencea. Protestul nu se va opri".

Răspunsul lui Gheorghe Mustaţă la declaraţiile Fariseului:

"Trebuie să avem o discuţie cu cei de la AISS, cu cei de la Sud. Peluza Nord este hotărâtă ca echipa să nu plece din Ghencea. Nu trebuie să se ajungă la bătaie şi sper să rezolvăm această problemă".

AISS îşi exprimă deschiderea la dialog cu reprezentanţii Peluzei Nord.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
1987_RiverPlate_S - toc

2010.12.15_Napoli_S - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct