home
26-04-11

De ce nu castiga Steaua de Paste

Circula pe net niste poze cu doi tigani burtosi care poarta la piept cate o cruce aurita, uriasa, la plaja fiind. Nu se poate sa nu le stiti. Cum nu se poate sa nu stiti, sa nu vedeti, acei oameni care la sarbatorile crestine se imping, injura, se comporta animalic si apoi isi fac cruce vartos.

Acesti oameni nu sunt cu-adevarat credinciosi, chiar daca in mintea lor, se autosugestioneaza ca sunt. Pentru ca asemenea oricarui sentiment, si cel crestin este unul care se traieste in interior. Iar cand esti sigur si puternic in credinta, nu simti nevoia sa iesi in fata pentru a demonstra altora ceva.

In conditiile astea, ce putem intelege de la o casa in fata careia sta un Hristos rastignit din AUR? Ce ne putem astepta de la un fariseu care se "spovedeste" in direct la TV?! Ce ne putem astepta de la cineva care trimite nevoiasii sa vina cu televiziunile daca vor sa fie ajutati de el? Ce poate primi unul care se pune in locul lui Hristos desi este un infractor de drept comun?

Cu alte cuvinte, cum sa castige Steaua, VREODATA, de Paste, cand in fruntea ei se afla Lucifer cel aurit? Sa nu fim intelesi gresit, dinamovistii nu sunt niste sfinti, dar nici nu se pretind a fi altceva decat sunt. Iar sinceritatea, chiar in pacat, e de preferat fariseismului si credintei de parada. Si da, Dumnezeu este in fotbal, pentru ca EL este in tot si toate, mereu. Dar nu asa cum crede fariseul din Aleea Alexandru!

Mihai

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Multumim pentru participarea la miting

Protest anti BecaliOrganizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” pat