home
26-04-11

Cronica meciului vazut din bar

De la bun inceput va marturisesc ca asa supporter de carton cum sunt nu am fost prezent pe stadion, am fost intr-un bar sa vad regalul fotbalistic, derbiul derbiurilor si restul cliseelor.

Steaua a jucat, ma rog, a aliniat niste jucatori, asa la prima aducere aminte, Tatarusanu (cpt), Latovlevici, Gardos, Geraldo, Bonfim, Marinescu, Brandan, Banel, Tanase, Surdu, Bilasco. Nu ca ar conta numele fraierilor indicate mai sus, irelevante de altfel, de-alde Onofras intrati dupa pauza au adus la fel de multa plusvaloare ca si titularii. Dinamo nu stiu pe cine a aliniat si nici nu imi pasa.

Inceputul meciului a adus si prima jumatate de sfert de 1/128 de ocazie a alora. Sut in peluza. Dupa, Steaua a dat semne ca preia controlul. Ma rog, intre doua echipe slabe (ca sa fiu indulgent, si execrabile ca sa fiu realist) controlul insemna cine lega fabuloasa suma de 3 pase consecutive in 45-ul advers. Am avut si noi niste suturi care au deranjat porumbeii si niste centrari EXCEPTIONALE, ale lui Banel, care s-au oprit fie in primul fundas, fie au ajuns prea departe, fie in aut. Nimic spectaculos, nimic nou si cu siguranta nimic util. Si pac-pac s-a dus prima repriza.

Watch this: In repriza a doua in urma unei balbaieli a apararii steliste, Cap-de-Zmeu a centrat perfect in 8 m de unde piticul Torje s-a inaltat peste toata apararea stelista si l-a invins pe capitanul Stelei. Marfa limbajul asta de lemn, nu? Mai aproape de realitate, Dinamo a dat o minge la plezneala, Marinescu (cred) s-a impiedicat, Munteanu a centrat la ce-o fi si Torje a sarit mai mult decat Surdu si, cum Tatarusanu nu iese NICIODATA din 6 m, a marcat. Eh, dragii mosului, si apoi sa vezi SPECTACOL: Steaua a FORTAT. Adica a centrat haotic, a sutat oriunde si a ratat prin Banel si Onofras niste ocazii mari ca sa nu zic monumentale. Cel putin a lui Onofras a fost incredibil cum a ratat, mult mai greu sa ratezi de acolo decat sa marchezi DAR noi avem atacanti de calitate nu gluma. Meciul se termina, un meci al unor echipe slabe.

Si, dupa meci sa inceapa show-ul: Pe DigiSport se tot derulau imagini cu Cartu, Memitz si Ala explicand esecul. Astfel am putut afla si adevaratii vinovati pentru infrangere:

1. Dumnezeu. Iar ne-a facut-o Dumnezeu si ne-a transmis un mesaj divin. Sigur trebuie sa fie asa ca si nea Sorin si ala au declarat asta.
2. Norocul. Asa cum stiti nea Sorin nu e responsabil sa antreneze si norocul drept pentru care fara bulan nu faci nimic. Dar nu va ingrijorati mai baga ala vreo cateva matanii, ceva si se rezolva si asta.
3. Fanii lui Dinamo. Din cauza tortelor sau ceva (nu am inteles coerenta lui Memitz pe mute si doar din burtierele DigiSport) nu ne-a iesit jocul.

Sunt un om trist. Aaaah, nu ca am pierdut (din pacate m-am obisnuit cu asta in meciurile cu Dinamo in ultima vreme), sunt trist pentru ca nu sunt trist. Nu sunt nici macar suparat, nimic. Am urmarit un meci si atat. Poate pentru asta sa ii multumesc aluia, ca nu mai pot sa ma consum, nu ma mai enervez, nu mai SIMT.

As vrea sa pot simti, sa pot sa ma bucur, sa fiu trist, sa injur, sa SIMT, dar nu pot. Singurul sentiment este cel de dezgust fata de ala, fata de memit, fata de toti cei ce gireaza circul asta grotesc. E timpul sa va treziti la realitate.

Va astept sa putem simti impreuna BUCURIE, dar pentru asta faceti-l pe ala sa se simta SINGUR!

Later Edit: Adaugati va rog la punctul 4 si ARBITRII. Arbitrii nu ne-au lasat sa castigam, ei au centrat aiurea, au ratat, nu l-au marcat pe Torje. Daca nu as sti mai bine as zice ca antrenor la Steaua e Mucescu (sr/jr). Pe vremuri obisnuiam sa ne tinem capul sus si dupa infrangeri. Eram invinsi dar DEMNI. Eram DIFERITI, eram INVINGATORI si cand pierdeam. Azi suntem la categoria "si altii". Si asta este INFINIT mai dureros si mai greu de recuperat decat niste victorii sau titluri. ne-am pierdut IDENTITATEA!


Alex


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Multumim pentru participarea la miting

Protest anti BecaliOrganizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” pat