home
25-04-11

STEAUA - Dinamo: 0-1 (0-0)

Cel mai scund "fotbalist" de pe teren a inscris cu capul unicul gol al celei de-a 18-a vicorii potaiesti in ceea ce era odinioara Templul Fotbalului Romanesc.

STEAUA: 12. Tătăruşanu - 29. Bonfim, 6. Gardoş, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 5. Brandan, 27. Marinescu (11. Onofraş '70) - 16. Nicoliţă, 10. C. Tănase, 24. Surdu (8. Răduţ '78) - 17. Bilaşco (99. Maicon '55). Antrenor: Sorin Cârţu.

Dinamo: 34. Bălgrădean - 18. Bărboianu, 21. D. Grigore, 3. Moţi, 16. Bordeanu - 22. Torje (20. Bakaj '83), 5. D. Kone, 7. C. Munteanu (6. Mărgăritescu '76), 10. Alexe - 25. Dănciulescu, 19. L. Ganea (9. Ţucudean '70). Antrenor: Ioan Andone.

Pe de altă parte, mai mulţu jucători dinamovişti sunt suspectaţi de Jandarmerie că au introdus torţe în sectorul rezervat oaspeţilor.

"Jucătorii echipei Dinamo au aruncat, înainte de meci, în sectorul unde se află fanii dinamovişti mingi şi fulare înnodate. Unul din fulare a fost prins de către un jandarm, iar înăuntru se aflau patru torţe. Mâine vom avea imaginile de la Digi TV şi cine se va face vinovat, va suporta consecinţele legii şi se va merge până acolo încât i se va întocmi dosar penal, confom legii 4, pentru introducerea de materiale pirotehnice în interioul stadionului. Se pare că toate fularele aruncate în galeria dinamovistă au fost la fel", a declarat Florin Hulea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Iată şi reacţia lui Mihai Stoica la acuzele aduse clubberilor dinamovişti:

"Ce s-a întîmplat înainte de meci este o premieră în fotbalul românesc. Jucătorii de la Dinamo au introdus materiale pirotehnice în stadion, avem imagini şi dovezi! Jucătorii lor au vrut să se oprească meciul şi să se creeze probleme. Vom depune memoriu. Au fost pungi, mingi descusute şi fulare pe care toţi jucătorii lui Dinamo le-au adus. Trebuie să se facă ordine în fotbalul ăsta şi Steaua să cîştige cu 3-0!

Dinamo trebuie să plătească şi va plăti cu siguranţă. Atîta timp cît FIFA şi UEFA fac o campanie foarte agresivă împotriva violenţei, uite ce se întîmplă la derby-ul României. Jucătorii au avut acceptul conducerii, că nu făceau asta de capul lor. Vom ajunge să introducem pe teren topoare, cuţite! Este infracţionalitate, e un gest care este împotriva legii, deci cei de la Dinamo trebuie să răspundă în faţa organelor abilitate",
a spus Gigi al II-lea la DigiSport.

Suporterii oaspeţilor au afişat un banner pe care era scris: "Fenomenul nu l-aţi înţeles, de doi ani vă manifestaţi printr-un proces".

Fanii Stelei au început o campanie care se numeşte "STOP", cuvânt pe care l-au scris din plăcuţe albe pe toată lungimea Peluzei Nord şi au afişat un banner pe care scria "NU realizaţi că distrugeţi fotbalul?". De asemenea, ei au împărţit manifeste pe care se putea citi "Stop LPF, FRF, mass-media, autorităţi şi conducători".

Un alt banner al suporterilor stelişti i s-a adresat sportivei Alina Dumitru: "Alina Dumitru o stea adevărată, mentalitatea ei de voi ar trebui urmată". În momentul în care crainicul stadionului a anunţat că scrimera Ana Maria Brânză şi judoka Alina Dumitru au devenit campioane europene, au fost aplaudate de întreg stadionul.

De asemenea, la îndemânul crainicului foştii jucători stelişti care acum evoluează la Dinamo, Valeriu Bordeanu şi Ionel Dănciulescu, au fost aplaudaţi.

Mediafax


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-Dinamo, 0-1 (0-0) - OmBun

Steaua-Dinamo, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Multumim pentru participarea la miting

Protest anti BecaliOrganizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” pat