home
19-04-11

Urmatorul pas

Dupa cum spune titlul , ar trebui sa trecem la urmatoarea etapa a indepartarii ciobanului . Asta ar fi , dupa cum a spus si acel domn la protestul de duminica cumpararea clubului . Personal , nu cred ca exista alta solutie si anume sa incepem sa batem din usa in usa sa vedem cine ar fi dispus sa contribuie la cumpararea clubului .

Se vorbeste despre acest lucru de mult timp , insa niciodata nu s-a trecut la fapte , trebuie cautati oameni potenti financiar care ar contribui la cumpararea clubului si ulterior ar primi actiuni . Asta nu inseamna ca oamenii "de rand" ar trebui exclusi . Eu m-am gandit la ceva gen 50E actiunea .

O declaratie a lui becali mi-a atras atentia . In mare , a spus ca pleaca daca i se dau banii inapoi . In acest sens , ar trebui un comunicat prin care sa ii cerem sa faca public bilantul financiar al clubului Steaua din 2003 pana in prezent . Bineinteles , ca nu o sa zica nimic , deoarece stim cu totii ca este pe plus .

Cu o oferta pe masa , taranul manelizat nu o sa mai strige ca nu e nimeni care sa cumpere Steaua .
Cam atat am avut de zis , continati voi ...


neimportant

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Multumim pentru participarea la miting

Protest anti BecaliOrganizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” pat