home
17-04-11

Lucruri bune dupa miting

Impresii "la cald", de după Revoluţie.

- a fost bine, chiar dacă se putea şi mult mai bine...dar mi-era teamă de mai rău. Şi n-a fost rău, a fost bine.

- mitingul a fost condus bine de un reprezentant AISS, prin comparaţie cu marşul de acum doi ani, când s-a vorbit mai "pe alături" şi când senzaţia de improvizaţie a fost mai puternică. Adevărul e că între timp măcar la mitinguri ne-am mai specializat şi noi...

- prestaţia a fost, în linii mari, decentă şi civilizată, cu ceva accente mai "libere" spre sfârşit, când, între timp (ce ţi-e şi cu tehnologia asta!), începuserăm să aflăm şi reacţiile ciobanului la ce se întâmpla în faţa Palatului.

- deşi a părut o idee curioasă, iniţiativa de a da microfonul mai multor suporteri, de mai multe vârste şi profiluri, a fost una fericită, care a dat mitingului o legitimitate mai mare, alungând ideea că se strânseseră acolo doar "ultraşii" care aveau un război personal cu Becali.

- au venit oameni din Cluj, din Braşov. Au venit şi din Peluza Nord. Mitingul n-a mai părut deloc un eveniment al Peluzei Sud, pentru că nici n-a fost. Chiar dacă Sudul a continuat să ţină prim-planul.

- cu toate acestea, numeric vorbind, cred că au fost mai mulţi suporteri care nu fac parte din grupurile organizate decât membrii grupurilor. Ceea ce arată că, dincolo de forţa grupurilor organizate, mişcarea anti-Becali şi-a găsit şi un alt public ţintă: e vorba în primul rând de acei suporteri care nu mai vin la stadion, care nu se mai regăsesc în atmosfera de pe Ghencea, care umplu sala la meciurile echipei de baschet, care merg la hochei, rugby sau handbal. Aceia care formau, cândva, grosul peluzelor şi care, deşi nu dădeau tonul, "ţineau" spectacolul din Templu. Ei au "ţinut" acest miting în primul rând şi lor trebuie să le mulţumim cu toţii.

Ei sunt Steaua aşa cum am ştiut-o şi am iubit-o cu toţii, până nu demult. Dacă vreodată Steaua de azi va scăpa de cel care-o duce de râpă, Steaua de mâine se va ridica în primul rând pe umerii sutelor de "independenţi" de astăzi, care s-au ridicat să protesteze. Să dea Domnul să prindem această zi, cât mai curând!

Hai Steaua!

Ovidiu








Parerea zdrentei:


www.Sport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-