home
17-04-11

Impreuna putem schimba viitorul

Stiu, poate suna ciudat, dar mitingul de pe 17 aprilie nu are legatura doar cu Steaua. Are legatura cu toata Romania, cu tot ce se intampla azi, acum, in 2011, in tara asta de care parca nimanui nu ii mai pasa. Are legatura cu televiziunea care serveste modele indoielnice copiilor nostri. Are legatura cu felul in care suntem reprezentati in Parlamentul European, cu imaginea pe care permitem altora sa o aiba despre noi, poporul acela care altadata statea drept si isi apara onoarea in fata marilor imperii ale istoriei. Mitingul de pe 17 aprilie, din Aleea Alexandru, e despre noi si despre cine am permis sa ne fie conducatori, sa ne reprezinte si chiar sa ne decida viitorul.

Inutil sa va readuc aminte, celor ce refuzati sa vedeti asta, ca George Becali fara Steaua nu ar mai fi ajuns atat de sus. Nu ar mai fi aparut atatea ore pe zi la TV, sugerand oamenilor fara repere in viata un mod cel putin indoielnic, daca nu ilegal, de a reusi in viata. Fara Steaua, George Becali nu ar mai fi ajuns nici presedinte de partid politic, si nici parlamentar european din partea Romaniei. Fara Steaua, George Becali ar fi ramas, probabil, unul din multii oameni de afaceri care se tem ori de cate ori vine controlul fiscal. Si atat.

Sunt naiv, idealist, si poate putin nebun. Dar cred ca la acest miting nu trebuie sa participi doar daca esti stelist, daca esti membru Peluza Nord, Peluza Sud, LSS, AISS, sau mai stiu eu carei organizatii. La acest miting trebuie sa participi, in primul rand, DACA ESTI ROMAN. Daca inca iti mai pasa vreun pic de ce se intampla in tara ta, cu poporul tau, daca inca speri intr-un viitor mai bun si mai curat din toate punctele de vedere (social, politic, economic, etc), vino alaturi de noi. Si spune raspicat: oamenii ca George Becali trebuie sa inceteze sa mai fie conducatori, lideri si, nu in ultimul rand, modele de urmat in viata pentru copiii nostri!

Radu Potcoava, regizor film

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Multumim pentru participarea la miting

Protest anti BecaliOrganizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” pat