home
13-04-11

Suporterii Stelei au impanzit Bucurestiul cu afise anti-Becali

Suporterii Stelei pregatesc un nou protest impotriva patronului echipei, Gigi Becali. Actiunea de protest, care se va desfasura pe data de 17 aprilie 2011, incepand cu orele 15, in fata “Palatului” finantatorului din Aleea Alexandru nr.1 (bld. Aviatorilor) se va desfasura sub numele de “Revolutia Stelista”, fiind aprobata de Primaria Capitalei.

In ultimele zile, suporterii au impanzit Bucurestiul cu afise de promovare a protestului. Principalele zone din Bucuresti, statii RATB sau de metrou, parcuri, scoli, facultati, sunt pline cu mesaje de promovare a evenimentului. De asemenea, pe siteul suporterilor stelisti, www.fcsteaua.ro, si-au anuntat prezenta inclusiv fani din provincie, din Cluj, Brasov, Arad, Constanta, Targu-Mures, Iasi sau chiar Chisinau.

La actiunea de protest se asteapta prezenta a peste o mie de suporteri, situatia in care se afla clubul patronat de Gigi Becali fiind considerata de suporteri drept fara iesire.


TRASEU MITING:


fcsteaua.ro
Siteul suporterilor stelisti


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
CSA Steaua Turabo - BC Mures, atmosfera - OmBun

Fotografii OmBun - 14-04-2011 - OmBun

Steaua - Otelul, atmosfera - OmBun

Steaua - Otelul 1-0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-