home
01-04-11

De ce tu?

De ce tu? De ce eu? De ce noi, voi, ei, cineva, oricine? Pentru ca este necesar, pentru ca cineva trebuie sa spuna (din nou) STOP.

Sunt sigur ca te-ai intrebat daca merita sa te duci la acest nou miting anti Gigi Becali. Si mai sigur sunt ca ti-ai raspuns aproape imediat - nu merita, e degeaba, ala oricum nu pleaca si cate si mai cate. La fel de sigur sunt ca in aceeasi situatie ca a ta se mai afla sute, mii, zeci de mii poate de suporteri ai Stelei. Suporteri care sunt constienti de utilitatea indepartarii creditorului, dar care si-au pierdut orice speranta odata cu esecul prostestului de pe stadion.

Deci, de ce tu? Pentru ca esti atat necesar si atat de important incat imi e ciuda ca nu ai realizat pana acum.

Binenteles ca mitingul acesta este in data nepotrivita. Nici ziua nu este cea mai fericita, duminica. Ca toata lumea, sunt sigur ca ai planuri, doar se apropie Pastele. Insa trebuie sa realizezi ca toate astea sunt simple scuze, nici macar unele atat de reusite daca e sa ma intrebi pe mine. Nu pot sa-mi imaginez pe cineva atat de ocupat inca sa nu isi poata rupe o jumatate de ora dintr-o duminica primavaratica pentru ceea ce iubeste sau, ma rog, iubea odata. 30 de minute pe care le pierzi fara sa-ti dai seama intr-un drum pana la magazin si un "pahar de vorba" cu tovarasii in fata blocului.

Merita? Oare poti sa te intrebi asa ceva? Cum sa nu merite? Steaua nu merita 30 de minute amarate din viata ta, din viata din care i-ai dat deja atatea...

Ce o sa faci la miting? Pai aici e simplu de tot. Ii arati individului ca nu a reusit sa te doboare, indiferent de piedicile pe care ti le-a pus. Demonstrezi ca verticalitatea este inca o trasatura pentru o mana de oameni in tara asta uitata de Doamne iarta-ma!

Nu, nu trebuie sa-l injuri. Nu este necesar nici celebrul deja "VPM". De fapt, poti sa ramai tacut. Trebuie doar sa vii acolo, la "palat", si sa stai drept. Atat! Aceasta prezenta demna, aceasta putere de a exista in ciuda atator piedici, va spune mult mai mult decat orice scandare.

Se poate ca prezenta sa nu fie numeroasa. Cum ti-am spus, ca tine sunt alte mii de oameni. Dar nu prezenta sau disponibilitatea altora ar trebui sa fie determinanta in decizia ta de a participa sau nu. Daca vrei, pot sa te asigur de un lucru - singur nu vei fi. Eu voi fi acolo, baietii care au pornit aciunea vor fi acolo, asa ca din acest punct de vedere poti sta linistit. As merge acolo si singur, numai ca sa-i arat individului ca in Romania inca exista oameni carora incultura, prostia, imbecilitatea, mizeria intelectuala le repugna, indiferent de cati bani ai avea in portofel sau in cont!

Acum, depinde numai de tine. Vei fi acolo?

Marius

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-