home
24-03-11

Merita Steaua iubirea mea?!?

Steaua a fost, este si, nu stiu, daca va mai fi iubirea copilăriei mele. Am refuzat să cred că tot ce se întâmplă cu Steaua, este un adevăr crunt şi dureros. Am fost naiva, am avut incredere in tot ce reprezintă Steaua, am avut incredere in G.B., desi el nu reprezinta Steaua. Am constatat, cu amărăciune, că in fiecare an povestea se repeta. Asa s-a intamplat si anul asta, iar locul pe care se afla Steaua nu este demn de o echipa care a fost simbolul fotbalului romanesc. Motivul?????? Motivele????????
Poate ca multi au dreptate pentru ca....

...Steaua nu mai reprezinta echipa simbol a fotbalului romanesc, Steaua reprezinta proprietatea unui om care si-a clădit o imagine pe culorile rosu-albastru;

...Steaua este formata din jucători care atunci cand intra pe teren se gandesc la "valiza cu bani", nu la culorile rosu-albastru...si motivele pot continua, iar cei care iubesc Steaua le cunosc la fel de bine ca mine.

Mi-e greu să recunosc că nu mai pot spera într-o revenire triumfătoare, dar mai greu imi este sa smulg din inimă iubirea pentru Steaua, însa mă întreb.... merita Steaua iubirea mea?!?

felicianita76

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
CSA Steaua-U Transilvania Cluj, 26-31 (10-13) - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Dupa 25 de ani: Kuusysi Lahti - Steaua 0-1

SensDupă meciul-tur, terminat cu un scor alb, în ciuda dominării cvasi-totale şi a condiţiilor speciale, steliştii intraseră într-o oarecare pasă mai proastă, atmosfera proastă radiind într-un