home
09-03-11

Sluga ciobanului ramane in Ghencea

“Cine se aseamana, se aduna”, spune un vechi proverb romanesc care se aplica perfect in cazul managerului general al Stelei, Stoica Mihai. Desi a amenintat ca va pleca din Ghencea daca Becali George il va numi pe Sorin Cartu in functia de antrenor principal, Memelus s-a razgandit peste noapte. Astfel, MiMi Scoica a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa ca va continua sa fie oita loiala ciobanului, pe care il va ajuta sa-si continue operea de distrugere a Stelei.

Dupa anuntul triumfator, lingaul otelar a trecut la ofensiva. Ofensiva indreptata impotriva unui om care a contribuit, atat ca jucator, cat si ca antrenor, la urcarea Stelei in topul marilor cluburi ale Europei, VICTOR PITURCA!

“Coana Vica Bosumflata nu face altceva decit sa-si demonstreze limitele. Cred ca a ajuns la menopauza si nu mai are ce vorbi. Coana Vica Bretonata care, nu stie nici sa stranute in engleza, viseaza sa se intoarca la Steaua, dar nu se va itampla asta . Din vară tot eu voi fi aici şi el nu vine nici macar să-mi aranjeze echipamentul în vestiar. In vestiar intră numai barbatii”, au fost doar cateva jigniri aduse de Stoica lui Piti.

Ca sa-si demonstreze inca o data caracterul infect, sclavul Ciobanului s-a aliat cu Marian Iancu, cel care l-a poreclit “Mimi”, impotriva lui Piturca: “Am realizat ca a avut dreptate Marian Iancu, se pare ca are niste indeletniciri ascunse. Coana Vica a mai fost prinsa şi cu camera în pachetul de tigari si nu mai are cum fura”.

Desi a demonstrate ca este numarul unu la capitolul jigniri, Meme s-a aratat ofuscat de reactia lui Tuodrel Stoica, care i-a contestat vehement meritele la Steaua. “M-au deranjat jignirile lui Tudorel Stoica, omul datorita caruia am devenit stelist. Ma doare enorm ca a ajuns sa ma jigneasca”, a spus Memelus.

Culmea ipocriziei, dupa ce i-a umilit pe suporteri prin declaratiile la adresa lui Piturca, managerul general din Ghencea a argumentat intr-un mod ordinar decizia de a-si continua activitatea in cadrul gruparii ros-albastre. “Am realizat ca legatura pe care o am cu sporterii este imposibil sa se mai rupa vreodata, am fost in permanent contact cu ei in aceste zile”, a declarat otreapa.

Probabil, singura legatura pe care M. Stoica o are in acest moment cu fanii Stelei este legata strict de Gheorghe Mustata si acolitii sai, vanduti de mult timp lui Cacareaza Voda din Ghencea. In rest, suntem convinsi ca nimeni nu il mai suporta pe managerul general.

Dupa aceste declaratii, este clar ca, alaturi de Cioban, si Meme Stoica trebuie indepartat de urgenta din Ghencea!

Articol preluat de pe ciobanul.com - site impotriva oierului

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

AISS: Punct de vedere referitor la plecarea lui Marius Lacatus

AISSAsociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a constatat cu tristeţe situaţia în care a fost pus Marius Lăcătuş de ultimele evenimente. Cu această ocazie, ne exprimăm regretul că Marius

M.U. si blaturile

matei udreaAșa cum am bănuit, ”dezvăluirile” care au pus pe jar Giuleștii nu erau decât fumigene menite a pregăti adevăratele atacuri, cele împotriva celor două cluburi militare. De data asta, dl.Ud