home
08-03-11

Gaman, primul transfer

Steaua a facut primul transfer dupa venirea lui Cartu la echipa, Valerica Gaman venind liber de contract la Steaua dupa ce a refuzat o oferta de la Dinamo. Valerica Gaman a debutat in Liga 1 in anul 2006 la Craiova. In Liga 1 a jucat 87 de meciuri si a marcat trei goluri.La nationala U21 a Romanie are 16 prezente.

"Vreau la Steaua, nu vreau la Dinamo. Transferul se decide in seara asta sau maine. Conteaza enorm ca o sa fie antrenor Sorin Cartu, el m-a sunat. Vreau sa ajut Steaua dupa ce am vazut dezastrul cu Brasov. Vreau sa sa ajut apararea Stelei si pe Gigi Becali ca e un om bun.

Nu vreau la Dinamo si de la vara sper sa fie o intelegere amiabila, sa ia si Craiova ceva bani pe mine, iar eu, poate sa ma transfer la o echipa din strainatate. As avea sanse mai mari sa ajung la o echipa mare, de la Steaua, nu de la Dinamo"
, a spus Valerica Gaman pentru ProTv

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

AISS: Punct de vedere referitor la plecarea lui Marius Lacatus

AISSAsociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a constatat cu tristeţe situaţia în care a fost pus Marius Lăcătuş de ultimele evenimente. Cu această ocazie, ne exprimăm regretul că Marius

M.U. si blaturile

matei udreaAșa cum am bănuit, ”dezvăluirile” care au pus pe jar Giuleștii nu erau decât fumigene menite a pregăti adevăratele atacuri, cele împotriva celor două cluburi militare. De data asta, dl.Ud