home
08-03-11

Emerich Jenei critica venirea lui Cartu la Steaua

Tudorel Stoica: "Mi se pare tragic acest tămbălău care se petrece la Steaua. Lăcătuş şi Duckadam erau singurii care mai aduceau aminte de vremurile bune ale Stelei. Nu aş fi comentat deloc, dar am auzit declaraţiile lui Mihai Stoica la adresa lui Victor Piţurcă, pe care l-a jignit. MM a avut mai multe contraperformanţe decât reuşite, să nu uităm că a fost singurul manager care a coborât din lojă şi a lovit un suporter, dar şi că este singurul manager care colaborează în paralel cu o televiziune. Motto-ul lui s-a schimbat din "Decât o viaţă în genunchi, mai bine o moarte în picioare" în "Decât o moarte în genunchi, mai bine o viaţă pe burtă". Nu e posibil să pună jucătorii să îngenuncheze în faţa suporterilor că aşa vrea el. Mihai Stoica nu ştie ce e ăla fotbal, nu şi-a rupt el picioarele pentru Steaua. A stat în umbra lui Marius Stan la Galaţi şi vine acum să dea lecţii.

Cred că presiunea pusă pe echipă în perioada de pregătiri şi rezultatele bune obţinute acolo au făcut ca jucătorilor să le scadă concentrarea în campionat. Se joacă la rezultat, dar, din păcate, nu este o problemă doar la Steaua, ci şi la Rapid sau Dinamo. Trebuie promovat fotbalul spectacol, care nu numai că aduce lumea la stadion, dar aduce şi rezultate. Presiunea banilor face ca acest sport să nu mai fie şi spectaculos. Gigi Becali jigneşte, dar îl înţeleg, pentru că dă bani din buzunarul propriu. Totuşi, nu se procedează aşa, a făcut mult rău Stelei şi multor jucători care au trecut prin Ghencea. Deja l-a jignit pe Cîrţu, spunând că îl va ţine până în vară, după care va aduce un antrenor mai valoros, au fost Andrei Cristea, Vali Badea şi alţii"


Marcel Puşcaş: "Eu l-aş pune pe Mihai Stoica antrenor dacă aş fi în locul lui Gigi Becali. Ştie foarte mult fotbal. Activează de aproape 20 de ani în fotbal, ştie şi tactică. Să nu uităm de unde a plecat Mourinho"

Emerich Jenei: "Eu am mai declarat ca Steaua nu prea joaca ceea ce-ar trebui sa joace o echipa cu pretentii, ce-si propune sa castige campionatul. Cu FC Brasov, n-au avut nicio ocazie mare si ma indoiesc ca au tras doua suturi pe poarta. Am un regret asa in mine ca Lacatus a acceptat sa vina la Steaua, pentru ca stia ca pana nu se face ordine acolo la Steaua nu se poate face treaba. Nu stiu daca va accepta sa sa vina cineva la Steaua in acest moment.Castigarea titlului nu mai e un obiectiv pentru Steaua, dar nici nu trebuie sa renunte la lupta. Chiar daca sunt convinsi ca nu mai au sanse, trebuie sa-i faca pe jucatori sa joace ca si cum ar avea sanse sa castige campionatul"

Iată ce a declarat Dl. Jenei şi despre venirea lui Sorin Cârţu ca antrenor al Stelei:

"M-a şocat ce s-a întâmplat. Acceptând aşa de repede oferta Stelei, Sorin Cârţu s-a băgat sub preş. Cârţu a venit la Steaua ca să-şi facă un nume, nu să ajute clubul, aşa cum a zis. El îşi trece acum în CV, după CFR Cluj, şi Steaua. E ceva pentru el. N-ar trebui să vorbească despre ajutor, ci să-i lase pe alţii să vorbească după performanţele sale. Mi-aş dori să facă treabă, dar eu zic că nu e un antrenor potrivit pentru Steaua. El e recunoscut ca un tehnician defensiv şi e normal pe undeva să fie aşa, fiindcă a pregătit numai echipe mici şi era nevoit să se apere. Echipele lui au făcut mai mereu un joc bun defensiv, dar Steaua înseamnă opusul. Publicul a fost mereu atras în Ghencea de jocul ofensiv, de posesia prelungită, jocul de pase, rapiditatea atacurilor. Jocul eminamente defensiv e prea puţin pentru Steaua. Sper să reuşească, sper ca echipa să iasă odată din această mocirlă. Nu vreau să jignesc pe nimeni şi să vorbesc despre moralitate. Nici nu mă mai gândesc la cât de repede acceptă unii ofertele lui Becali, ci la zilele negre ale echipei. Mă interesează în primul rând jocul", a spus Dl. Jenei celor de la Evenimentul Zilei.

Nici Victor Piţurcă nu a avut cuvinte mai blânde despre prietenul său, Cârţu, în ciuda faptului că Mitică, Puşcăriaşu' de la Ligă, a afirmat că golgheterul Stelei Sevilliene se află în spatele acestei "mutări":

"Dacă aş fi fost în locul lui Sorin Cârţu, nu aş fi acceptat această ofertă pentru nimic în lume. Nu aşa se face, ne dă telefon un preşedinte, stăm douătrei luni, luăm doi-trei lei şi plecăm. Timpul va decide dacă Sorin Cârţu a făcut sau nu o alegere bună. Dacă a fost de acord cu condiţiile patronului, treaba lui", a spus Piţurcă.

FCSteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

AISS: Punct de vedere referitor la plecarea lui Marius Lacatus

AISSAsociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a constatat cu tristeţe situaţia în care a fost pus Marius Lăcătuş de ultimele evenimente. Cu această ocazie, ne exprimăm regretul că Marius

M.U. si blaturile

matei udreaAșa cum am bănuit, ”dezvăluirile” care au pus pe jar Giuleștii nu erau decât fumigene menite a pregăti adevăratele atacuri, cele împotriva celor două cluburi militare. De data asta, dl.Ud