home
27-02-11

Universitatea Craiova - STEAUA 0-1 (0-1)

Din pacate pentru toti iubitorii de fotbal din tara, sfarsitul lunii februarie a adus inceputul minireturului Ligii 1, adica a cancan-urilor, certurilor, scandalurilor si a tuturor mizeriilor care nu au nici o legatura cu fotbalul si cu sportul in general.

Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Ricardo, Marinescu(Bicfalvi, 71) - Nicolita, Dica(Surdu, 83), Tanase(Burdujan, 76) - Bilasco

Lacatus a tinut sa arate tuturor ca el face echipa si ca e acelasi antrenor caruia nu-i place riscul. Asadar, Maicon, vedeta adusa de Teia din Ucraina, a fost lasat acasa, Radut la fel, iar Gardos, desi a tinut apararea in spate in tot turul de campionat si a mai si debutat la nationala mare in ultimele luni, a luat loc doar pe banca.

De aceea nimeni nu a fost surprins cand a vazut ca Steaua joaca exact cum o facea la sfarsitul anului trecut, adica greoi, lent, fara idei. In schimb, Craiova a inceput bine meciul. A stat la cutie, a lasat Stelei posesia si, profitand de impotenta ofensiva a echipei antrenate de Lacatus, a fost echipa mai periculoasa in prima jumatate de ora a meciului. Fratii Costea au semanat panica in apararea stelista, in minutele 3, 14 si 29, si doar lipsa lor de concentrare a facut ca scorul sa ramana neschimbat.

Dar, la fel ca Steaua, si Craiova e o echipa cu mari probleme. Asadar, contrar cursului jocului, in minutul 31 Steaua a deschis scorul prin Bilasco. Marinescu a centrat de pe dreapta, Bilasco a trimis cu capul in bara, mingea i-a revenit si a impins-o in poarta goala. 1-0 pentru Steaua si jocul a continuat la fel ca pana atunci.

Fratii Costea au iesit incet din scena si i-au facut loc tanarului Ologu, optarul Craiovei aratand ca stie fotbal, umilindu-i prin dribling de cateva ori pe Tanase, Galamaz sau Bonfim. Pana la sfarsitul reprizei, insa, scorul a ramas neschimbat. Asadar Steaua a intrat la vestiare avand 1-0 pe tabela.

Repriza secunda a inceput cu Steaua in aparare si Craiova cautand egalarea. Universitatea s-a aruncat peste Steaua, de multe ori parand ca ros-albastrii au jucat in inferioritate. Din acest motiv, probabil, Nicolita s-a vazut doar cand, in minutul 53, a luat galben. Nimeni nu stie, insa, de ce a luat galben.

La olteni doar individualitati, la Steaua doar aparare, la televizor numai fotbal nu. Foarte plictisitoare, repriza secunda a trecut mult mai greu ca prima. Dar s-a terminat, Steaua castigand cu 1-0, spre bucuria lui Lacatus dar mai ales a lui Mihai Stoica, cel care a inceput sa se dea in spectacol imediat ce Balaj a fluierat finalul.

Steaua s-a chinuit dar a pus mana pe cele 3 puncte, 3 puncte care o tin tot la 10 puncte de locul 1.

Adrian


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
5 ani de la 03-03-2006

Aparitia grupului Outlaws

Pe data de 3 Martie 2006 apare grupul Outlaws in Peluza Nord. In 2007 grupul s-a mutat in peluza SUd
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Supercupa Europei: Steaua - Dinamo Kiev 1-0 - VIDEO

Anii de sus ai gloriei lorDupa castigarea Cupei Campionilor Europeni, in urma finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986, Steaua aborda sezonul 1986-1987 cu obiectivul clar de a-si confirma statutul castigat, atat prin continuarea