home
24-02-11

Otreapa

Valoarea lui Mimi Stoica oscileaza undeva intre cea a unei carpe de sters pe jos si cea a hartiei igienice utilizate doar o data.

Inca din secunda unu a fost minciuna. A venit in Ghencea in 2002 injunghiindu-l pe la spate pe mentorul sau, Marius Stan, favorit sa preia o functie pentru care se pregatise intens. Va mai aduceti aminte? La prezentarea de la Polivalenta statea ca un directoras de filiala, cuminte, luand notite intr-o agenda albastra. Canta rap Marin Grasul pe scena, el nota ceva in caietel, se freca Cristiana Raduta cu fularul Stelei, apoi scria din nou in agenda. Pocneau doua balonase, el nota constiincios...

Harfa de baiat de cartier i-a venit probabil in anturajul inaltator cu care ne-am procopsit in Ghencea. In loc sa mai cizeleze patronul de mare tinuta, dupa ce a terminat de notat in agenduta lui, i-a indepartat fesele si a facut ce a demonstrat mai tarziu ca stie sa faca cel mai bine.

Ca sa arate ca e caine bun de casa, a latrat si s-a gudurat pe langa toata lumea. A cantat in tribuna si a lovit suporteri cu aceeasi pasiune cu care i-a turnat in ureche patronului o melodie doar de el stiuta.

De la atat maron ingurgitat, a intrat in zodia norocului, si, desi a dus o politica usor indoielnica, Steaua a reusit cele mai mari performante post-Revolutie, cu el la carma. Portia de bulan s-a terminat la Boro, cand Macarone i-a bagat de ne-a usturat si pe noi sufletul pentru inca o suta de ani.

Cum i-a placut sa puna botu' la bani, sau mai degraba, de-o parte, in off-shore-uri, cota de pe la transferuri, din mare general de osti, a ajuns rapid somerul de Baragan.

Infiat de mercenarimea lui Dan Petrescu si-a aratat fesele la adresa patronului de la Steua, muscand mana care l-a hranit, jurandu-se printre altele ca nu va mai lucra niciodata cu el, incordandu-se, si facandu-ne pe plac intr-un mod ce nu mai merita reamintit. E apa sub podul credulilor.

Cand s-a dizolvat afacerea Urziceni a fost ba la Vaslui, ba la Dinamo, a despus CV-ul oriunde era loc de un bufon la curtea regelui fotbal. A aterizat, lingand unde a flegmat, exact in teatrul de papusi de la stana regelui nimeni. Cum isi vede postul amenintat de iminenta revenire a Satanei, incearca sa treaca puntea si iar face ce stie cel mai bine. Se leaga de suporterii pe care ii alerga transpirat cu bilete la meciurile de Liga ale Urziceniului, sau carora le adresa compasiune si dragoste cand erau macelariti de actualul sau stapan.

Tirada impotriva suporterilor Stelei este asemanatoare unui latrat de chiuaua. Are mereu dreptate:

Suporterii Stelei nu sunt alaturi de echipa. Sunt interzisi, abuzati si au drepturile incalcate. Tribuna geme sub greutatea fanilor care se calca in picioare sa vada pe viu echipa ce trage la Campionat si Cupa Romaniei prin traditie. Cu Twente s-a rupt stadionul in doua, media este cea mai mare din campionat si incasarile record. Si baietii din diverse suburbii limitrofe Bucurestiului care populeaza acum tribuna stelista cu invitatii primite de la Brelocul Becali consuma doar seminte si bombonele Steaua.

"Sunt 300 si ceva baietii astia. Nu se poate spune ca suporterii Stelei nu sunt alaturi de echipa sau ca sunt in conflict cu conducerea".

AISS este in primul rand o stare de spirit, o entitate militand pentru pastrarea traditiei si valorilor pe care s-a cladit acest club, este doar unul dintre grupurile care au contestat, de-a lungul timpului conducerea. Ca are 100 sau 1000 de membrii nu conteaza, organismul ei vital, FCSteaua.ro, este o comunitate la care participa toti suporterii stelisti. In prinipiu, AISS nu merita manjita fiind pomenita de acele buzele care au treaba cu fesele din Pipera.

Pe site aveti disponibila atmosfera de la meciul cu Valencia. Mai este Mimi ea in Ghencea acum? Sau tandemul Argaseala - Meran a avut grija ca marea majoritate a suporterilor sa dispara? Esti familiarizat cu linsajul din tribune, de la meciul cu Timisoara , orchestrat de conducere si pus in practica de firma de paza de casa a conducerii, Shelter, care in urma incidentelor nu a primit nicio sanctiune, desi ar fi trebuit sa i se ridice licenta?

Noi nu uitam atat de repede vorbele din urma cu ceva timp, pe vremea cand erai manager la Urziceni, si spuneai ca nu vei mai lucra niciodata cu Gigi Becali! Spuneai ca preferi sa locuiesti intr-o cutie de carton, decat sa mai lucrezi cu cel care "jigneste in permanenta".

Spuneai ca nu mai vrei sa lucrezi cu Becali, pentru ca iti place sa traiesti in picioare, nu in genunchi.

Stii cine esti?

Sau, brusc, esti amnezic? Sau brusc interesul tau iti dicteaza alt adevar? Spui ca faci dusuri de multime, Mimi, dar adevarul e ca toata apa din lumea asta nu te mai spala de ceea ce esti cu adevarat.

Jos cu Gigi al II-lea!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
5 ani de la 03-03-2006

Aparitia grupului Outlaws

Pe data de 3 Martie 2006 apare grupul Outlaws in Peluza Nord. In 2007 grupul s-a mutat in peluza SUd
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Supercupa Europei: Steaua - Dinamo Kiev 1-0 - VIDEO

Anii de sus ai gloriei lorDupa castigarea Cupei Campionilor Europeni, in urma finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986, Steaua aborda sezonul 1986-1987 cu obiectivul clar de a-si confirma statutul castigat, atat prin continuarea