home
24-02-11

Mihai Stoica ironizează AISS

Managerul general Mihai Stoica a sustinut o conferinta de presa in sala de conferinte de la tribuna a II-a in care i-a prezentat oficial pe noi-venitii Nicolae Dica, Maicon de Oliveira, Razvan Stanca, Lucian Burdujan si Valentin Iliev.

Mai jos puteti citi un rezumat al aceste concerinte de presa:

Conferința începe cu purtatorul de cuvânt al Stelei, fost membru PCH, prezentând desfăsurarea evenimentului și invitații. Pe lângă managerul Stoica, se află și Iliev, Burdujan, Dică, Maicon și Stanca.

MM Stoica: "Toti fotbalistii pe care i-am adus au aceeasi idee: renasterea echipei. Situatia la momentul actual o cunoaste, nu ne face placere ca ne aflam in postura asta, dar speram sa fie o situatie pasagera si sa revenim in fruntea fotbalului romanesc"

Dica: "Am fost primit foarte bine la Steaua, m-am acomodat cu acest club. Sper sa am evolutii cat mai bune, dar, in primul rand, echipa sa aiba".

Burdujan: "Am lucrat foarte bine cu domnul Lacatus. Am ales Steaua pentru ca eu cred ca se poate sa ne indeplinim obiectivul si sa ajungem cat mai sus. Sunt optimist de fel si cred ca ne vom indeplini obiectivul, cel putin locul doi".

Iliev: "Ce pot sa spun despre Craiova? Sper ca totul va fi bine, deoarece fanii de acolo merita ca totul sa fie bine. Vom merge acolo fara sa ne gandim la problemele lor. Pe teren, jucatorii nu se gandesc la probleme. Sper ca vom lua cele trei puncte".

Lucian Burdujan: ”Sper să îi înlocuiesc cu brio pe Kapetanos și Stancu, știu că este dificil însă sunt un om cu caracter puternic și nu mă tem de concurență”.

Stanca: "Concurenta va fi acerba, ca si la inceputul campionatului. Ciprian este un portar foarte valoros, il felicit si sper sa continue pe aceeasi linie. Eu imi astept sansa".

Maicon: "Îmi doresc ca transferul meu la Steaua să fie de durată, știam despre Steaua de la Paraschiv, care mi-a dat referințe foarte bune despre club, sper să lucrez bine, iar numele meu să fie cunoscut la Steaua".

Nicolae Dica: "Avem nevoie de omogenitate pentru a obține iarași rezultatele din 2006, sper că în doi ani să repetăm evoluția din trecut. Nu mi-am propus un număr de goluri, sper că evoluția mea să ajute echipa, asta este mult mai important. Prefer un fundaș golgeter, dar să luam titlul".

Iliev: "Am ales Steaua fiind convins de Gigi Becali, mi-a prezentat ambiția clubului și a reușit să mă convingă".

Maicon: "Nu am avut ocazia sa il intalnesc pe Maicon de la Inter, dar pe viitor sper sa il cunosc pe acest jucator si sa ajung langa el"

Dica: "Imi propun sa marchez cat mai multe goluri, la fiecare meci chiar. Pentru mine important este insa sa castige echipa, nu sa marchez eu. Sa avem golgheter un fundas si sa luam campionatul".

Pe lângă prezentarea jucătorilor, au avut loc intervenții deloc inspirate ale managerului Stoica, glumițe și tâmpenii.

După prezentarea jucătorilor, care a durat destul de puțin, a urmat o conferința a lui Stoica, managerul.

"Pentru cateva sute de insi care fac parte din Asociatia foarte Combativa a suporterilor, vreo 300 si ceva de insi, nu se poate spune ca fanii sunt in conflict cu conducerea. Eu socializez, umblu pe jos, mai fac cate un dus de multime si nu e chiar asa. Sa nu se faca o mare confuzie".

"Nu îl știu pe Maicon, dar pare un jucător bun. Cu toate astea am încredere în cei ce l-au adus aici. Sper ca în acest retur, Laurențiu Marinescu să explodeze,atenție, Laurențiu, nu Lucian, cum îi spuneți voi, și să devină jucătorul pe care eu îl știu bine".

"Am încredere în jucători, dar nu am încredere în voi presa. Nu există nicio ceartă în vestiar, echipa a intrat in silenzio-stampa din solidaritate pentru Pablo Brandan, lucru pe care îl aprob. Nu e nevoie să promovați voi asemenea personaje bizare, personaje care doar denigrează. Tocmai d-aia au intrat in silenzio stampa și au toată susținerea mea".

"Consider neimportante rezultatele din amicale, ci în campionat contează într-adevăr rezultatul. Sunt foarte mulțumit de cantoment, de predispoziția bună a echipei față de decizia de a sta într-un cantonament izolat.
Vreau să abordăm fiecare meci la victorie, chiar dacă este greu și avem un program complicat, iar meciul de la Craiova este esențial pentru locul 1-2".

”M-as bucura dacă Steaua ar juca sezonul viitor în grupele UEFA Champions League, m-as bucura dacă am lua un trofeu după atâția ani de secetă. De asemenea, Steaua trebuie să joace în Ghencea, sper ca cei ce se ocupă de această problemă să întelegă, pentru că locul Stelei este aici, nu în altă parte”.

”Nu m-au deranjat zvonurile venirii lui Pițurcă, când știu că nu este așa. Mă deranjează doar zvonurile legate de echipă. Nu voi pleca, chiar dacă unii vor asta. Întelegeți asta.”

”Nu mă interesează de Kapetanos, dacă îl vroiam, ramânea aici. Nu consider că a întărit CFR-ul”


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
9 ani de la 02-03-2002

Prima aparitie Ultras

Returul campionatului editia 2001-2002 a fost prefatat de Supercupa Romaniei, care a coincis cu prima aparitie a grupului Ultras.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Supercupa Europei: Steaua - Dinamo Kiev 1-0 - VIDEO

Anii de sus ai gloriei lorDupa castigarea Cupei Campionilor Europeni, in urma finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986, Steaua aborda sezonul 1986-1987 cu obiectivul clar de a-si confirma statutul castigat, atat prin continuarea