home
23-02-11

Incepe fotbalul = Incep blaturile?

Ninge ca-n poveste! Timpul e de săniuș, nu de liga lui Mitică. După o pauză de 3 luni, pauză mai lungă decât cea dintre sezoane, vineri reîncepe mirobolanta și extraordinara liga românească. Timișoara, Dinamo, Vaslui, Rapidulețul, CFR-ul, nume și iarași nume de echipe cu greutate care sunt văzute de specialiștii de pe posturile de sport drept echipe care vor face un retur ”al dracului de tare”, ca să îl cităm pe un clasic in viață.
Deși ninge ca și cum se așteaptă Crăciunul, se pare că foarte așteptatul retur fotbalistic nu se amână, așa că suntem pregătiți să îi dăm bice.

După o campanie extraordinară de achiziții, Steaua își prezintă noua garnitură în fața unei echipe din Craiova care este condusă, la fel ca noi, de un maniac. Așadar, noua echipă a Stelei, spun noua că la fiecare început de tur sau retur avem câte o revoluție, anunțată cu surle și trâmbițe de mister president, în care s-au investit milioane. (Iliev+Maicon+Stanca+Burdujan+Dică= 200.000 €), dar și lotul Urziceni (0 lei, ron, dolari, ce vreți dumneavoastră, jucătorii venind în schimbul unei datorii, extrafotbal, a lui Mitică Bucșaru față de mister president), o să înceapă un retur care bineînteles ori aduce locul 2, loc de ligă, de unde vin banii, dar unde Steaua nu intră în grupe, doar dacă cumva Tottenham/Chelsea/Manchester City sau locul 4 din Germania sau Spania, ori vicecampioane din țări puternice, sunt plictisite de această competiție, ori anuntă o nouă hegemonie stelistă.

Însă, pe lângă promisiunea aruncată de mister president, mister Duka și mister Michelle Pfstoica, atenția cel puțin a mea este redirecționată spre Lăcătuș.
Am urmărit un interviu cu Lăcă prin decembrie, ori început de ianuarie, imediat după ce a fost confirmat în funcție, în care vorbea de planurile sale. Așa că mi-am permis să fac câteva observații, realizate după finalul acestei extraordinare campanii de iarnă.

Așadar, Lacătuș a anunțat că trebuie făcută o curățenie la lot pentru că sunt mult prea mulți jucători, propunând un lot de 23 de jucători. Eh, curățenia a fost atât de bine făcută încât avem 40 de jucători care au/avut legături cu prima echipă. Într-adevăr, o mișcare reușită a antrenorului, care apoi se miră de ce nu există o atmosferă bună în vestiar, când ai vreo 4 mijlocași dreapta, dar întotdeauna unul joacă, doar pentru că deh, e bun la suflet. Mă îndoiesc că mister president îl presează să îi păstreze pe toți, mai ales când cea mai mare bucurie a acestuia o reprezintă datul afară și economia pe timp de criză.

Nu mai vreau să vorbesc de problema reprofilărilor, deja este istorie, deja este un subiect tabuu în fosta Ghencea, actuala Pipera. Despre Lăcătuș s-a discutat în în articolul lui Adrian, ”Problema care ne roade” . Personal, dezgustul absolut față de Lăcătuș o să fie duminică, ori cu Brașovul, moment în care Gardoș o să fie urcat în linia mediană, drept închizător, dintr-un ordin venit de la mister president. Acela o sa reprezinte pentru mine și ultima fărâmă de respect pe care o mai am față de dânsul. Iar după ce o să plece, de data asta definitiv, poate un om mai cu minte, din jurul să o sa îl facă să înteleagă că și-a distus 20 de ani de carieră, pentru 500.000 €, pentru că nimic nu se uită și nimic nu se iartă.

Așadar, de duminică începem circul cu Samuilă, Naum, Chican, Ivanovic și Moraru. Pregătiți-vă mental pentru valize, meciuri suspecte, scandaluri și demiteri, dar mai ales, pregătiți-vă pentru un alt capitol în care o să fim îngropați în mizerie, totul de genul ”hai să vă fac o confesiune”, totul în prime time, cu DNA-ul dormind liniștit, ca niste somnoroase păsărele, noapte bună.




I.N.Money

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
24 ani de la 24-02-1987

Steaua castiga Supercupa Europei

Prin golul marcat de Hagi din lovitura libera, Steaua castiga Supercupa in fata ucrainienilor de la Dinamo Kiev
6 ani de la 24-02-2005

Eliminarea Valenciei


Cupa UEFA 2004-2005 Dupa ce pierduse in tur cu 2-0 pe Mestalla, Steaua invinge cu 2-0 in Ghencea si elimina la penaltyuri
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua, la Chisinau pe 26 martie

Basarabia, Pamant StelistFC Steaua Bucuresti anunta ca in data de 26 martie 2011, echipa noastra se va deplasa in Republica Moldova pentru o partida amicala in compania formatiei Dacia Chisinau. Echipa de peste Prut ocupa

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA