home
21-02-11

Steaua, la Chisinau pe 26 martie

FC Steaua Bucuresti anunta ca in data de 26 martie 2011, echipa noastra se va deplasa in Republica Moldova pentru o partida amicala in compania formatiei Dacia Chisinau.

Echipa de peste Prut ocupa in acest moment locul 1 in campionatul Moldovei. Mai multe detalii cu privire la disputarea acestei partide vor fi anuntate pe site-ul oficial al echipei noastre in perioada urmatoare.

SteauaFC.com

În aceeaşi zi este programat şi meciul naţionalei României cu Bosnia-Herţegovina, la Zenica, în Grupa D a Preliminariilor Euro-2012. Peste 3 zile, la Piatra Neamţ, "tricolorii" vor întâlni reprezentativa Luxemburgului, în derby-ul pentru ultimul loc al grupei. În acest moment, Naţionala ocupă penultimul loc al grupei, cu 2 puncte din 3 meciuri, în timp ce luxemburghezii au un singur punct din 4 meciuri.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Nu-l cunosc pe Lacatus!

Lacatus trebuie sa inscrie! Lacatus va inscrie! Motto: „Grea cruce să iubeşti pe unii./ Dar tu – ce simplă! De-nţeleg/ Secretul frumuseţii tale,/ Enigma vieţii o dezleg./ S-aude, primăvara, foşnet/ De adevăruri, cum răzbat./ Ca aeru