home
14-02-11

Stimatele mele coarde,

Deci, chiar daca sarbatorim azi o sarbatoare americaneasca, care vrea sa perveteasca inimile si sufletele romanilor, io sunt un om intelept, care nu degeaba a ajuns idolul tineretului din Romania, si fac io si sacrificiul asta, chiar daca sunt patron si angajatii trebuie sa se ia dupa mine, si exprim cateva sentimente, ca asa simt io ca-i bine.

Deci, domnu` Naum, sentimente adica cum adica sentimente, ca nu fac io de-alea cu flori, bomboane, io si lu` nevasta-mea ii dau bani si-i zic: “Da` lasa-ma, ma, cu cadourile, ia-ti ce vrei!!” Deci sentimente, adica ceva ce este din adancul sufletului meu, intelegi dumneata, astea trebuie sa le simti, nu poti asa din gura: sentimente, sentimente…intelegi? Si io le simt pe-astea, domnu` Moraru, ca trebuie sa ai o mare sensibilitatea sufleteasca si trebuie sa fii om de prea mare calitate ca sa simti sentimentele, ca io le simt, chiar daca nu le exprim din gura, ca aia care nu au sentimente, dar se pricep sa scrie despre sentimente, da` iei sentimente nu au, doar scriu sau vorbesc despre sentimente!

Ca sentimentele trebuie sa le simti ca sa fii expert in sentimente si io cel mai mare specialist io in sentimente sunt, ca astea sunt in adancul inimii, intelegi dumneata, ca am sange dintr-un neam de prea mare calitate care s-a jertfit in puscariile tarii si si-a sacrificat tineretile in slujba crucii si neamului romanesc.

Deeeci, si de-aia am vrut io sa spun niste lucruri despre sentimente, ca de ce? Io cand vad ca vin la televizor si vorbesc aia doi, marii intelectuali, Plesu si Liiceanu, vezi-Doamne, au ei iubirea de filozofie, adica de intelepciune, io turbez, ii zic si lui nevasta-mea, “Ce-a ajuns tara asta, daca vorbesc astia doi despre sentimente”?! Ce filozofi, ma? Du-te ma de-aici, au pus astia o caramida pe caramida in viata lor? Pai Ziegfried-ul ala nu face nici cat roata de rezerva de la Rolls-ul meu! Ce?! Pai auzi, pai auzi, 50 de minute pe saptamana, domnu Naum, din banii stransi cu sudoare si lacrimi de poporul asta si…Pai cum sa nu ma enervez, domnu` Naum, cand vad ce-a ajuns tara asta?!

Pai sentimente, sentimente, da` e prea mare nedreptatea in Tara Romaneasca. Aaa, stai ca mi-am adus aminte, ce-mi zice Virgil acum vreo doua zile? Ca cica i-a spus, lui, MM ca cica a scris, mai demult, unul cu niste plete, uite-asa…Stai, ma, cum il cheama…Cartarescu, asa, ca cica o carte vagboanta ca De ce iubim femeile? Pai auzi, pai auzi, domnu` Naum, ce stie papagalul ala de femei, dumneata ai vazut ce fata are? Stie ala de femei cat stie si Mache! Nu, niciun apropos de Mache, nu comentez, si-a facut-o cu mana lui, dar e ceva normal, pe care toata lumea il face, si dumneata si domnu Geambasu, asa ca ce mare problema! Si, mai stii ce mi-a zis o ruda de-a mea din SUA, zice: “Bai Gigi, nu credeam ca asa organizare ai la Club, la Palat” Si io zic “de ce, ma”? “Pai, ba” imi zice, “Mache asta e un om polivalent, un handyman”. Si io i-am zis: “Ba, mai da-l in plm, ca nu-i niciun handyman, e un labagiu”!

Pai sentimente, sentimente, domnu` Samuila, da` dumneavoastra nu vedeti in ce tara traim? Asa, deci, pai normal ca stiu despre sentimente, dumneavoastra nu intelegi ca am talent de la tata? Io la tot am talent si cand beau 3-4 pahare de sampanie dansez, adica sunt un om spiritual care e viu si traieste. Si cel mai bine cant cand imi arat sentimentele. Si vin papagalii aia doi si cu alalaltu`, pletosu`, si cu ala cu papion, cum il cheama…nu, ma, nu Ratiu, ala Patapievici, cu papionul ala al lui, sa vorbeasca astia despre sentimente. Pai sentimentele daca nu le ai in tine, degeaba! Poti sa citesti cat vrei, pana te doare capul poti sa citesti si sa subliniezi ce-ti place, unde te regasesti, unde nu te regasesti, subliniezi si cu carioca verde si roz, tot degeaba.

Io nu mai citesc deloc, ca daca citesti pe urma nu mai spui sentimentele tale, spui sentimentele la aia din carti. Pai domnu` Moraru, diavolul crezi dumneata ca doarme? Hehe, nu doarme el niciodata, sa stiti de la mine, ca mai vine diavolul si pe la mine, pe umar si-mi zice: ”Citeste, ba, o carte”, da` io sunt cu Dumnezeu, ca vedeti ca si interviurile le dau la biserica sa se sperie dracu si-i spun: “Bai zdreanta de diavol, nu-l corupi tu pe Becali la satanisme de-astea intelectuale” Doar articolele din presa le mai citesc, da` nu le citesc io!

Ca inainte, recunosc, mai eram si io eram cu dracu, domnu Geambasu, am citit o data o carte subliniata de Dan Pavel si atunci mi-am dat io seama ce inseamna vagabontul asta de diavol. O carte, nu mai stiu, aia cu “Razboinicul”, ca io cartea aia am subliniat-o si cand a venit asta, zdreanta de autor, in Romania, io am vrut sa-i fac un respect si i-am propus sa-l duc cu masina, ca doar eram amfitrion pe oriunde ma duceam, in Bucuresti, da` n-a vrut cu mine, cu zdreanta aia cu Ziegfried s-a dus si atunci mi-am dat io seama ca e unealta dracului si de-aia scrie carti ca-i zice diavolul. Si io, domnu` Samuila, subliniasem si io peste Dan Pavel si taiasem ce nu simteam si unde nu ma regaseam si unde ma regaseam si am vrut sa-i dau lu autoru`-diavolu` observatiile, ca sa faca o carte crestineasca, s-o scoata la Fundatia Becali, dar asta n-a vrut, ca-i zicea dracu: “nu te duce la Becali, ca Becali face biserici si o sa conduca Tara la izbanda” Pai cum sa lasa diavolul pe Becali sa faca o tara ca soarele sfant de pe cer? Pai credeti ca doarme diavolul? Nu-l cunoasteti ce periculos e! E, si atunci io i-am dat un telefon lu nevasa-sa si i-am spus, n-am injurat-o, i-am spus frumos: “Doamna, Va respect, nu v-am cunoscut, ca n-ati fost la mine acasa, sau ati fost, nu mai tin minte daca v-am cunoscut in vreun context, dar va respect, si va rog frumos sa-i spuneti lui zdreanta de barbatu` dumneavoastra ca o sa-I rup barba aia alba cand il prind”.

Nu ma mai prosteste el dracu pe mine sa citesc sentimentele la altii, ca sunt prea barbat adevarat ca sa ma iau dupa hahalera de diavol! Si plus ca ma doare si capu` daca citesc. De atunci nu mai citesc decat asa, cate o definitie, asta im place sa mai citesc cate o definitie, dar nu toata, ca am citit odata o definitie si mi-a placut, acolo erau mai multe definitii, si mie mi-a placut a patra definitie si io pe aia, a patra o citesc de-atunci in continuu, alta definitie nu mai citesc, ma duc direct acolo, sar peste 1, 2, 3 si a patra definitie o citesc direct, ca aia o am io in sufletul meu. Asa sa scrieti: Mi se rupe, puncte puncte de drac! Cum nu puteti, spui sugi, adica sugi o bomboana, puncte puncte pula!

Pai sentimente, sentimente, domnu Naum, da nu vedeti in ce tara traim? Cum de ce m-am bagat acum patru ani in subiectele astea? Nu v-am zis ca sunt un prea mare om cu prea mare demnitate si prefer sa mor decat sa las tara pe mana comunistilor?! Becali daca a zis ceva, asa ramane, ca sunt om cu demnitate si onoare si ce zice Becali asa ramane! Cum de ce? De nebunie! Va face spume de nebunie! Asa cum am inteles c-a mai si facut si-a cazut pe aici! O sa scap io Romania de acest cancer veninos de Vadim!

Pai vezi, domnu Naum, asta inseamna sentimente, sa poti sa ierti, ce, traim in jungla? Daca mi-a spus mama ca mi-a luat apararea, atunci am zis, hai la lupta, daca tot n-a ajuns nebun, intr-o manastire. Vadim nebunu` cu un mare roman si patriot, ca un teanc de carti uite-asa mi-a dat!!! Daca nu esti posedat de diavol n-ai cum sa spui lucrurile astea, minciuni! Luati-l in altar, sa vedem daca poate sa intre, ca dracu` n-are voie in altar. La un nebun ce poti sa-i spui? Atata va mai spun, domnu` Naum: pace si credinta! Si iertare!

Boanchise, boschetarule, cu tine nu vorbesc! Ca prea obraznic ai fost, vezi ca pe tine nu te iert! Deci, ca sa revenim, domnu` Geambasu, dumneavoastra sunteti un om inteligent si va dati seama ca ce fac io e munca Domnului si faptul ca apar la televizor si toata ziua vorbesc de Cruce si Biserica inseamna ca-l nenorocesc pe Diavol! Urla Diavolul de disperare ca apare Becali in fiecare zi si vorbeste despre orice si dumneavoastra, domnu` Naum, si domnu` Samuila si toti ziaristii de curaj din tara asta care-l ajutati pe Becali in lupta cu dracu sunteti ostenii lui Hritos! Vedeti ca mi-a zis Pimen ca e dracu cu lupa pe voi, ca nu-i convine la nenorocitul de dracu` sa aibe Becali ajutoare, oameni de caracter! Si Hrebenciuc e mai mare caracter ca Adi Ilie! Si ala zici ca era Isus Hristos, sa ma ierte Dumnezeu ca zic asa!

Sentimente, sentimente, da` trebuie sa redam demnitatea neamului asta! Asta face Becali, cu ajutorul vostru, ostasi cu demnitate si onoare!

De-asta e Becali un model pentru tineret, si de-asta, peste 5-6 ani, cu modelul Becali o sa avem o generatie luminata, care sa duca Romania cu demnitate si onoare, acolo unde ii e locul. Si, daca vine vreodata dracu`, cum mai vine, si ma filmeaza deontologic cu camera ascunsa, ii spun: Nu vrei tu deontologic sa-mi faci altceva? Si mai du-te-n mortii ma-tii! Si-ti dai seama cate injuraturi ii trag la drac!

Alta data sa nu mai vorbeasca diavolu` cu Becali cu “habar n-aveti!” M-am suparat, da-mi trece! Da` pe Voiculescu, sa-mi bag pula-n ma-sa, daca-l iert io vreodata pe asta in viata mea!

Ca Diavolu a innebunit de nebunie acum si nu mai stie cum sa faca sa-l dea jos pe Becali si toata ziua ii pune pe drogatii aia sa strige Muie Becali, muie Becali! Pai ce sa stau, domnu` Naum, daca toata ziua Muie Becali, muie Becali! Nici nu stiti ce sensibilitate am io in suflet, da` nu stiu s-o exprim, bagami-as pula in toti muncitorii de Antena 1 si-n Oancea ala al vostru sa-mi bag si-n toate famiile voastre!

Copiii dumneavoastra, domnu` Naum, copiii dumneavoastra, domnu` Geambasu, domnu` Samuila, domnu` Chican, domnu` Moraru, o sa traiasca intr-o tara asa cum merita, si pe partea economica si pe partea spirituala, si asta o sa fie meritul lui Becali, ca de-aia isi sacrifica viata Becali si apare toata ziua la televizor, ca sa modeleze tineretul Romaniei asa cum trebuie, si sa avem o era de pace, prosperitate si spiritualitate, in care copiii dumneavoastra sa nu mai fie straini la ei in tara si sa traiasca inconjurati de milioane de vlastare construite dupa chipul si asemanarea lui Becali, cu onoare si demnitate!

Demnitate, onoare, in slujba crucii! Doar asta stie Becali. Cuvintele astea trei! Alte cuvinte Becali nu stie! Inca unul? Alcolistule, na, mai stiu inca unul!

Si voi, domnu` Naum, Geambasu, Samuila, o sa puteti sa va uitati mandri in ochii copiilor vostri si o sa le spuneti cu demnitate si onoare ca v-ati sacrificat si voi vietile, sacrificand salarii de 500 de euro, ca sa ajungeti sa va chinuiti cu salarii de 5-6000 de euro, ca sa fiti alaturi de Becali, in lupta lui pentru modelarea viitorului Romaniei, prin sutele de mii de tineri care o sa-l urmeze pe Becali, care nu s-a distrat destul cu voi, si intre care o sa creasca si copiii vostri. Si nu mai poate diavolul sa faca nimic, domnu` Moraru, ca-i tai ţâţa mă-sii!

Bai domnu` Geambasu, pai crezi tu ca doarme vreodata diavolu`? Adica se face ca doarme, dar asta si cand doarme face ceva si daca nu dam spiritualitate la neamul asta ne vede Dumnezeu si varza ne face! Ne mai da o inundatie, ceva, pac-pac, vede el!

Deci, asta inseamna sentimente la mine, sa vina din suflet si sa ma uit in ochii omului cand le spun, cu demnitate si barbatie, domnu` Naum si domnu` Geambasu si domnu` Samuila, băi domnu` Moraru si domnu` Chican si domnu` Tolontan si toti ceilalti (Ii salut si pe cei trei boschetari!), care v-ati sacrificat vietile, langa Becali. Si aia care scriu rau de Becali sunt homosexuali!

Pai turbeaza, Dracu`! Nu vedeti ca sunt la el acasa si pac-pac, toate le dau peste cap! E greu cu Becali! Si ne mai luptam cand vreti, ca io il atac pe drac la el acasa si n-are ce sa faca! Sotia mea e bine, am baut sampanie si am mancat tort!

Eu ceea ce fac nu mint! Doctoru` mi-a spus ca am creier de copil!

Sentimente inseamna sa dai cuiva totul si sa nu ceri nimic in schimb, domnu` Naum. Totul venind din sufletul omului, care trebuie sa fie de prea mare calitate, ca sa se sacrifice pe cateva mii, pentru a fi parte la ceva maret, alaturi de Becali, ceva de care copiii lui vor profita, in toata splendoarea rezultatului. Vom face politica la nivel de mapanond, de Europa!

Sunt gandurile mele, care am zeci de ganduri: si da si nu, si asta si astalata, care se invart cu zecile gandurile astea in capul meu dar nu e stabil niciunul

Deci, domnu` Naum, domnu` Geambasu, domnu` Samuila, io nu pot sa va spun decat ca sentimentele mele pentru voi sunt prea mari si prea din adancul sufletului, ca sa le exprim in cuvinte, cum ar vrea dracu`, si nu pot sa le exprim decat prin fapte, asa cum le exprimati si voi. Sa vorbiti unde trebuie, cat trebuie, iar vorbele sa va fie fapte!

Asta inseamna tovarasie adevarata si frateasca, cum nu-i place lu` dracu`, ca ne sacrificam impreuna in batalia pentru viitorul copiilor nostri, dezinteresati si uniti de aceleasi convingeri, in oastea care-l are in frunte pe Vulturul Becali, ca spre deosebire de Vadim eu n-am niciun fel de de-alea psihice la cap!

Cu ajutorul vostru nu mai stie dracu ce sa faca, pe unde sa se ascunda, l-au apucat nebuniile pe drac, ca peste tot apare Becali si-i spune lu` dracu: Ba baiatule, baga-ti mintile-n cap!

Asa o sa ajungem impreuna la izbanda si atunci o sa vedeti la ce batalie ati luat parte, si cu ce rezultate, stimatele mele coarde, pe care va respect, ca v-am cunoscut intr-un context, nu mai tin minte daca la mine sau la voi acasa.



From Gigi, With Love

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
24 ani de la 18-02-1987

Ziua de nastere a lui Cristian Tanase

Cristian Tanase a venit in vara lui 2009 de la FC Arges
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Nu-l cunosc pe Lacatus!

Lacatus trebuie sa inscrie! Lacatus va inscrie! Motto: „Grea cruce să iubeşti pe unii./ Dar tu – ce simplă! De-nţeleg/ Secretul frumuseţii tale,/ Enigma vieţii o dezleg./ S-aude, primăvara, foşnet/ De adevăruri, cum răzbat./ Ca aeru