home
14-02-11

SSSSSSSSteaua

Steaua e în silenzio stampa pentru că Brandan merge la curve! Asta da, o aşteptam de mult, e tipică pentru Meme. Îmi povesteau colegii de redacţie că, pe vremea cuplului Olăroiu - Meme la Steaua, cei doi nu ştiau ce motive să mai găsească pentru a intra în silenzio stampa! Nu înţeleg de ce se mai chinuie Meme, dacă tot e veşnic nemulţumit de presa din România, de ce nu intră într-o stare de muţenie pe viaţă cu ziariştii români. Păi, l-am trimis noi pe Brandan la curve? Toată lumea ştie cum soţia acestuia a fost la palat şi l-a implorat pe Gigi să-i lase soţul în Argentina, pentru că aici o înşală.

Clar, după ce iese din silenzio asta, Meme trebuie să intre în următoarea, în semn de protest la adresa jurnaliştilor români care, prin atitudinea lor antistelistă, l-au determinat pe Mache să se filmeze când şi-o ia în mână. Apoi, să se intre în silenzio stampa pentru beţiile şi chefurile lui Tănase, pentru Gureşoaie, care l-a târât, efectiv, pe acest exemplu de cuminţenie într-o obscură discotecă din Olteniţa. Să se mai intre în silenzio pentru că Meme îşi ia bani atât de la Digi Sport, carevasăzică de la o instituţie de presă, cât şi de la Steaua, aflată în silenzio cu toată mass-media, deci şi cu Digi.

E nevoie de silenzio stampa pentru locul din clasament, pentru recordul de antrenori schimbaţi într-o jumătate de campionat, pentru jignirile la adresa fanilor, pentru numărul tot mai mic al acestora la partidele din tur, pentru umilirea străinilor aduşi de-a lungul anilor.

Ştiţi care e singurul antrenor care n-a scos o vorbă, n-a dat nicio explicaţie după meciurile din pregătiri? Lăcătuş, bineînţeles, care anticipa probabil această silenzio stampa dictată de şefii lui. Dar credeţi că Lăcătuş mai are ceva de spus în cariera de antrenor?

Florin Caramavrov(Prosport)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Aia a lu' Mache, imaginea Stelei

Asadar, dragi stelisti, numele si imaginea Stelei sunt iarasi terfelite gratuit, pentru a mia oara in ultimi 7 ani, de niste personaje a caror singura legatura cu Steaua este cardasia cu ciobanul, can

Nu-l cunosc pe Lacatus!

Lacatus trebuie sa inscrie! Lacatus va inscrie! Motto: „Grea cruce să iubeşti pe unii./ Dar tu – ce simplă! De-nţeleg/ Secretul frumuseţii tale,/ Enigma vieţii o dezleg./ S-aude, primăvara, foşnet/ De adevăruri, cum răzbat./ Ca aeru