home
13-02-11

Sclavii banilor

Site-ul GSP ne propune o stire care, daca este adevarata, confirma decaderea inimaginabila a jurnalismului din Romania. Astfel, jurnalistii GSP pun disparitia emisiunii "Pe bune", moderata de Banciu si Mironica, pe seama patronului din Ghencea, suparat de insistenta glumelor celor doi la adresa sa:

De ce ne-ar pasa noua, suporterilor Stelei, de faptul ca cei doi circari nu mai au unde sa se faca de ras, veti intreba! Da, Mironica este sub orice critica. Ne-a demonstrat tuturor calitatea umorului sau de scoala primara in timpul incidentelor de la meciul de cupa cu Rapid, cand se amuza copios cand oameni (vinovati sau nevinovati) erau loviti fara mila pentru simpla distractie a gibonilor din Jandarmeria Romana. Da, in spatele impresiilor de superioritate si a arogantei de pseudo-intelectual ale lui Banciu nu se ascunde mai nimic.

Dar, totusi, nu ar trebui sa ne sperie, sau macar sa ne dezguste faptul ca un taranoi semianalfabet reuseste sa controleze cele mai importante publicatii cu profil sportiv din Romania? Slugarnicia ridicata la nivel de arta, calcarea in picioare a meseriei, odata nobila, de jurnalist, are, din pacate un efect si mai dezastruos. Din pacate, acesti oameni au, prin puterea cuvantului scris, o influenta inimaginabila asupra mintilor inguste. Si cum poporul roman (si cel stelist in particular)devine din ce in ce mai mult o masa amorfa de nevertebrate, devine tot mai usor sa ii transformi in victime indoctrinatre.

Fie ca aceasta stire este adevarata sau, trebuie sa intelegem ceva: presa din Romania este, inainte de toate, o afacere. Trebuie sa invatatm sa trecem informatiile prin propriul nostru filtru al gandirii!

Si o intrebare pentru cei doi "moderatori": ce faci cand mana care te hraneste iti mai da din cand in cand cate o lovitura? Taci si induri sau o musti?

Mandela

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
24 ani de la 18-02-1987

Ziua de nastere a lui Cristian Tanase

Cristian Tanase a venit in vara lui 2009 de la FC Arges
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Nu-l cunosc pe Lacatus!

Lacatus trebuie sa inscrie! Lacatus va inscrie! Motto: „Grea cruce să iubeşti pe unii./ Dar tu – ce simplă! De-nţeleg/ Secretul frumuseţii tale,/ Enigma vieţii o dezleg./ S-aude, primăvara, foşnet/ De adevăruri, cum răzbat./ Ca aeru