home
10-02-11

E iarna in suflet

E iarna si e ger afara.
Dar parca mai frig este in sufletele ros albastre.
Sătui de circul etalat si de non-mesajele transmise in ultima perioada de cei ce astăzi conduc vremelnic magica istorie, am îngheţat in lunga iarna a învrăjbirii noastre .
E timpul pentru putina aducere aminte despre ceea ce generatiile trecute au ridicat la nivel de arta, e timpul sa-ne reîncălzim sufletele biciuite de urgia îngheţului.
Nu sunt un versat scriitor aşa ca las cronicarilor vremii plăcerea condeiului.
Citiţi cu atenţie fotocopiile articolelor din TURNEUL DIN ANGLIA 1956.
Dincolo de limbajul caracteristic acelei perioade, ramane… ISTORIA.
In loc de psiholog la echipa , in locul antrenorului pentru pregătirea unui meci in care moralul aduce plus diferenţa, as obliga jucătorii de azi sa citească aceste rânduri îngălbenite de patina timpului.
Cum sa nu tremuri atunci când pe coperta unui program al meciului cu Sheffield din ’56, descoperim ca un spectator englez notează in dreptul numelui unui jucător al CCA cuvântul ,,Brilliant”.
Oare vor înţelege vreodată jucătorii de azi ca dincolo de toate bogăţiile, pe care spera sa le adune in scurta cariera fotbalistica, in istoria colectiva vor ramane doar aceste însemnări magice?!?
Va prezentam in continuare linkurile de la programele de meci si de la articolele din presa vremii, despre turneul CCA in Anglia.
Sa ne încălzim sufletele STELISTI !.

Arsenal-CCA 1-1

Sheffield Wednesday - CCA 3-3

Lutton Town - CCA 3-4

Wolverhampton Wanderers - CCA 5-0

Articole din presa


toc

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Aia a lu' Mache, imaginea Stelei

Asadar, dragi stelisti, numele si imaginea Stelei sunt iarasi terfelite gratuit, pentru a mia oara in ultimi 7 ani, de niste personaje a caror singura legatura cu Steaua este cardasia cu ciobanul, can

Nu-l cunosc pe Lacatus!

Lacatus trebuie sa inscrie! Lacatus va inscrie! Motto: „Grea cruce să iubeşti pe unii./ Dar tu – ce simplă! De-nţeleg/ Secretul frumuseţii tale,/ Enigma vieţii o dezleg./ S-aude, primăvara, foşnet/ De adevăruri, cum răzbat./ Ca aeru