home
10-02-11

Aia a lu' Mache, imaginea Stelei

Asadar, dragi stelisti, numele si imaginea Stelei sunt iarasi terfelite gratuit, pentru a mia oara in ultimi 7 ani, de niste personaje a caror singura legatura cu Steaua este cardasia cu ciobanul, candva fost actionar majoritar la clubul Armatei.

Nu comentez gestul in sine, care este unul personal si intim, gest pe care, fara pudibonderie, si noi il repetam si care nici nu merita sa fie comentat, intrucat face parte din natura umana.

Ce ma deranjeaza, in schimb, este felul in care aceste caractere manjesc Steaua doar cu simpla lor prezenta. Este inacceptabil ca un om al conducerii, intr-un cantonament, sa se comporte perecum Mache, sa vorbeasca cu pitipoance de 15 ani doar ca sa scape de stres!

Este inadmisibil ca un om al conducerii sa se coboare la nivelul suburban al trivialului desantat, cand el face parte din conducerea celui mai cunoscut club al sportului romanesc in lume. Este inadmisibil ca astfel de oficial sa faca trei greseli gramaticale intr-un singur cuvant: ce vroia sa spuna stimabilul prin "scoalamio"?

Acesta este nivelul domniei sale? Destinerea cu terminate care nici limba romana nu o stiu, fete care accepta "orgii video", asa munceste bravul nostru conducator pentru binele echipei, cu centuriste virtuale?

Imaginea Stelei impune, inainte de toate, demnitate si onoare, probitate si decenta, seriozitate si angajament in relatiile publice. Cand pe umerii tai stau: Cupa Campionilor Europeni, zeci de titluri nationale, mii de medalii si titluri olimpice, mondiale si europene, tu nu poti sa iesi in fata in * goala reprezentand Steaua!

Tu, Mache, prin actiunea ta grosolana, prin comportamentul tau de pustan obez cu cosuri pe fata, ai aruncat inca o data cu rusine si umilita pe emblema clubului nostru de care tie nu iti pasa deloc, blazon de care tu te folosesti doar ca mijloc de a-ti potoli placerile carnale.

Tu, Mache, prin ce ai facut ai adus inca un stigmat aspura clubului, a sustinatorilor ei, a intregii sale istorii, tu esti primul care ti-ai asociat penisul cu clubul nostru.

Le Reseau Pansant

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Aia a lu' Mache, imaginea Stelei

Asadar, dragi stelisti, numele si imaginea Stelei sunt iarasi terfelite gratuit, pentru a mia oara in ultimi 7 ani, de niste personaje a caror singura legatura cu Steaua este cardasia cu ciobanul, can

Nu-l cunosc pe Lacatus!

Lacatus trebuie sa inscrie! Lacatus va inscrie! Motto: „Grea cruce să iubeşti pe unii./ Dar tu – ce simplă! De-nţeleg/ Secretul frumuseţii tale,/ Enigma vieţii o dezleg./ S-aude, primăvara, foşnet/ De adevăruri, cum răzbat./ Ca aeru