home
27-01-11

Mihai Stoica promite si explica de-ai jura ca asa e!

Managerul sportiv Mihai Stoica a susţinut joi o conferinţă de presă, în care a explicat planurile de viitor pe care le are el şi antrenorul Marius Lăcătuş. Dacă am fi proaspăt veniţi cu pluta, am zice că Steaua va avea un 2011 de senzaţie.

E o campanie fără precedent împotriva Stelei în presa de specialitate. Dică nu destabilizează Steaua, nu rupe vestiarul în două. Dimpotrivă, este catalizatorul acestei echipe, pentru asta, alături de Marius Lăcătuş, am avansat patronului propunerea de a reveni Dică. Ştiam că ducem lipsă de aşa ceva, de un lider. Vă imaginaţi cât de afectaţi sunt jucătorii când apar asemenea minciuni. Între Marius Lăcătuş şi mine nu există nicio fricţiune, eu nu am venit să-l demit, îmi doresc ca împreună să aducem trofee.

Nu ne apucam să aruncăm cu banii numai de dragul de a cheltui. Moraes e un jucător interesant, dar nu vom lua jucători oricum. Nu avea rost să-l luăm înainte pe Moraes pentru că nu ştiam dacă Stancu va pleca şi, dacă ar fi rămas, lui Moraes i-ar fi fost foarte greu să se impună. Preferăm să mai aşteptăm cîteva zile să nu păţim ce am păţit în alte cazuri, cu jucători slab pregătiţi care s-au accidentat şi apoi nu au mai prins echipa. Mai aşteptăm cîteva zile să vedem cum decurge acest transfer. Dacă nu iese, atunci avem cîteva soluţii de rezervă, ceva mai uşor de rezolvat.


La jucătorii cumpăraţi care s-au accidentat imediat ce au sosit în Ghencea, probabil că nu făcea referire şi la portarul Andrey Nazario, adus de omul care încă locuieşte într-o cutie de carton.
Mihai Stoica nu-l cunoaşte nici pe unul, nici pe celălalt, pesemne.

Dacă mai aducem un portar şi un atacant atunci sîntem dublaţi pe toate posturile şi putem să jucăm aşa cum ne dorim şi cum îşi doresc şi suporterii. Pentru postul de portar avem deja pe cineva în vizor, sper să rezolvăm pînă mîine. Cert este că din campionatul intern e mai uşor să aducem jucători, pentru că toţi îşi doresc să joace la Steaua. Chiar şi în afară, Steaua e cel mai cunoscut brand din România, deci putem atrage jucători de valoare.

ProSport dă ca sigură venirea la Steaua a portarului Răzvan Stanca, alungat de la club pe motiv de ură faţă de Victor Piţurcă. Ca şi alţii...

Echipa de fotbal este condusă de mine. Administrativul e altceva. Propunerile ne aparţin mie şi lui Lăcătuş, dar decizia îi aparţine patronului.

Dinu Gheorghe face parte din puţinele persoane pe care nu le voi ataca de-acum încolo. Şumudică vrea să se pună bine cu suporterii Rapidului. E un antrenor pe care i-am plasat între primii 5 din România. I-aş recomanda să-şi vadă de echipa pe care o antrenează. Cu CFR avem o relaţie civilizată.
Deocamdată, pe Gabriel Matei l-am luat noi, deşi l-a dorit şi CFR. Amândoi au venit la propunerile mele. Am un cuvânt destul de puternic de spus.

Steaua o să revină în curînd în fruntea campionatului, vă promit!


Deşi a avut grijă să demonteze fiecare "răutate" de carton a presei ori a altor oficiali, Dl. Mihai Stoica nu a spus nimic despre speculaţiile referitoare la aducerea lui Răzvan Lucescu în Ghencea. Pe noi nu ne interesa neapărat DACĂ/CÂND îl va aduce, ci doar dacă SE VA PUNE VREODATĂ PROBLEMA ca selecţionerul anti-stelist declarat, fiul simbolului anti-steliştilor din România, va călca vreodată în Templu în calitate de antrenor al Stelei.

Pregătiţi fularele, steagurile, bannerele! O să avem un 2011 (de carton)...

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
5 ani de la 29-01-2006

Aparitia grupului GLAS


In 2006 a pornit la drum brigada ros-albastra GLAS.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

Inceput de drum

Cupa RomanieiData de 19 decembrie este o data de referinta in istoria glorioasa a Stelei. Putini cunosc acest fapt si chiar mai putini cunosc de ce aceasta data este una istorica. Pe 19 decembrie 1949, Steaua, pe