home
22-01-11

Salut voios de pionier

Nimic bun pentru suporterii stelisti in urma plecarii lui Stancu. Becali, un milionar „prosper” fix cat face piata imobiliara in acest an impartit la patru, isi numara gologanii, bucuros ca are cas(h) pana la finele returului, iar microbistul ros-albastru cel de toate zilele, isi da seama ca si acel mic procent de 1% legat de sperante pentru un nou titlu s-a dus la....Doamne Iarta-ma. Noroc de Cupa - Da Doamne sa nu ajunga adversarii in timp util la stadion.

Plecarea Motanului confirma inca odata, daca mai era nevoie, statutul de echipa divizionara C a Stelei in Europa. Saracia e mare, foamea la fel, totul e legat de bani, mai grav de supravietuire, in nevoiasul campionat romanesc, iar vajnicul inaintas al smenarilor impresari s-a scos inca odata. Iar ne va deschide diminetile cu vesnice promisiuni si ne va urmari obsedant si ocazional si pe alte canale tv in afara de prezenta-i permanenta la televiziunea-i proprie platitoare de chirie la Liga, cu imagini triumfatoare dupa un 2-1 cu lanterna rosie a Ligii 1.

Visul de a se construi o echipa mare in Ghencea prin pastrarea valorilor si promovarea tinerilor e o prostie in care mai cred doar naivii. Motanu e si tanar, e si valoros si a fost vandut de unul care are pretentia sa fie numit investitor si care ne promite de zece ani construirea unei mari echipe. Astazi e Stancu pe taraba, maine va fi vandut Gardos. "Sa incurajam echipa". Incurajati-o voi frumosilor, eu o voi face dupa ce mirosul de branza va fi inlocuit cu cel de transpiratie si metal pretios de cupa. Sau de lacrimi sincere izvorate din suflete dedicate culorilor ros albastre, indiferent ca vor fi rodul satisfactiei sau al suferintei.

In aceste momente bucuria nu poate fi decat in curtea celui care a incasat banii, suporterii se aleg promisiuni si cu “multumirea” ca au scapat de cel mai promitator jucator pe care l-am avut in ultimii zece ani.
Pe scurt, Becali isi rezolva problemele financiare si ne taie pentru o vreme sperantele ca ar putea da faliment, isi prelungeste existenta parazita pe spatele cocosat al unei foste campioane, iar Steaua isi vinde cel mai bun jucator (de parca locul 7 nu era suficient ca sa ne ingrijoreze) renuntand la orice farama de pretentie pentru castigarea titlului. Ramanem cu mandria ca am vandut – iar – un mare jucator si cu provocarea de "a castiga tot" cu Dodel si cu Banel.

E timpul cancanului, a lui udrea si a scandalurilor, pentru ca si amarata de Liga 1 trebuie sa produca ceva, daca performanta nu poate. Macar mizerie si analiza de rahat cu reluari corespunzatoare. Amin.
!---->


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

Inceput de drum

Cupa RomanieiData de 19 decembrie este o data de referinta in istoria glorioasa a Stelei. Putini cunosc acest fapt si chiar mai putini cunosc de ce aceasta data este una istorica. Pe 19 decembrie 1949, Steaua, pe