home
18-01-11

Piti a avut dreptate: chiar esti fraieru'-sef!

Giiigiiicăăă, eşti fraieru'-şef al ţării, băi! Te-a avut Piţi la faza asta, papagalule!

Să cheltui tu atâţia bani, doar ca să vorbeşti la televizor, înseamnă că eşti tălâmbu'-şef al universului, băi, nu fraieru'-şef din fotbalul românesc! Cum, băi, Gigică: păi, dacă vrei, îţi înşir acilea trei zile fără să mă repet nume de hahalere care apar zilnic la tv şi nu dau niciun ban, băi. De la starlete porno, până la ţigani care nici măcar să mulgă o oaie nu ştiu, băi, Gigică! Şi au şi audienţa mai mare decât o ai tu, fraiere!

Auzi tu, cât de fraier eşti: să plăteşti cu 10.000 de euro atâţia jucători, să-l pupi în bot pe Meme de 5.000 pe lună, după ce era să-ţi dezonoreze familia (Noroace, Teia, ce-ti mai face fata?), să dai doujdămii pă lună la ăia de la Minister, să-ţi faci atâţia duşmani... Băăăh, de banii ăştia îţi face TarafTV o emisiune de stă laptele-n oaie 3 zile şi nu iese, fraiere!

Şi vei avea şi o audienţă MULT mai mare decât amatorii ăia papagali de la gesepe, sau io ştiu pe la cocine îţi mânânci tu banii, fraiere! Fii, băh, un domn, cum te-nvăţat tac-tu': vorbeşte cu ăia de la TarafTV, ascultă colea!

Giiigiiică, a ajuns Piţi să râdă de tine, fraiere? Ăia prin studio îşi dădeau coate şi râdeau şi ei de cât de fraier eşti! Să dai tu atâţia bani şi să te-asculte atât de puţini oameni...

Băh, fraiere, tu-ţi dai seama că până şi Capatos ăla cu fufele alea are audienţe mai bune? Şi ăla, şi alea primesc bani să vorbească la tv, fraiere, ei nu dau bani, ca tine! Şi la ei se uită sute de mii de oameni, nu câteva zeci de mii, ca la tine.

Mă doare sufletu', fraiere, când văd nu că eşti fraier! Că eşti bou' boilor că pierzi atâţia bani cu Steaua, în loc să faci ceva mai ca lumea.

Păi, băh, fraiere: tu nu vezi că Naum, Samuilă şi ăilalţi papagali care nu-s în stare să scoată un rating ca lumea din imaginea ta nu te lasă să te lauzi cum trebuie? Naum te mai întreabă de haina de 8.000 de euro şi alte de-astea, da' dup-aia te abureşte să vorbeşti rahaturi.

Lasă-i, măh, pe papagalii ăştia şi fă ceva constructiv cu banii: vorbeşte cu oteveu' că plăteşti tu reportaje cu mulsu' oilor, cu tăiatu' porcului în Ajun, cu de-astea de la ştiri, da' făcute pe larg, nene! Dai banu' şi vorbeşti zile întregi, Gigică, nu de la 5 la 8 şi ceva. Ce-i aia 3 ore? Şi o să dai şi MULT mai puţini bani!

Mă înţeapă inima, Gigică, fraiere, când văd că dai o groază de bani să vorbeşti 3 ore pe zi la televizor şi te ascultă şi atât de puţini oameni, că Naum, Samuilă şi tonţii ăia de pe la sport.ro nu-s în stare, hahalerele dracului, să scoată audienţe mai bune cu tine!

Sunt proşti, băi, Gigică! Da' tu eşti şi mai şi că te-ai înhăitat cu ei! De-aia râdea şi Piţi de tine. Şi ăia din studio râdeau, fraiere, şi tu nu te-ai prins!

Lasă naibii Steaua şi gesepe, sport.ro şi alte mizerii de-astea! Fă ceva cu viaţa ta, fraiere, că mâine-poimâine îţi trage CorleoNaşu' preşu' de sub ghetele de mii de euro şi iar te enervezi degeaba că pierzi bani în fotbal.

Da' tu eşti fraier, băh, parcă văd că ăştia o să continue să râdă de tine şi tu o să stai ca fraieru' aşa, pe banii tăi! A avut Piţi dreptate, chiar eşti fraieru'-şef!

Mioara von Vipera

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

Inceput de drum

Cupa RomanieiData de 19 decembrie este o data de referinta in istoria glorioasa a Stelei. Putini cunosc acest fapt si chiar mai putini cunosc de ce aceasta data este una istorica. Pe 19 decembrie 1949, Steaua, pe