home
17-01-11

Satui de glume proaste, de ce nu am gusta o gluma buna ?!?

In toiul unui scandal clasic pentru plaiurile mioritice intre prazarul mititelu si Piturca, conducerea clubului nostru isi vede amenintata suprematia in poluarea spatiului media romanesc, asa ca ce face? Simplu: se baga si ea in scandal ca musca in rahat. Ca doar noi nu am fi mai fraieri.

Ca un jucator rafinat ce este, Piturca nu a ratat oportunitatea de a mai plati cate o polita celor 2 personaje care vrem, nu vrem, reprezinta clubul Steaua: guie si mimi.

"Gigi a zis ca nu mai pot antrena in Romania? Parca vad ca ma suna peste o luna, doua".

Daca de la megalomanu' sef al Romaniei stim cu totii la ce sa ne asteptam, hop apare si travestitul numarul 1 al patriei si intra si el in hora.

"Daca se intoarce Piturca, eu plec de la Steaua! Vreau puteri depline la club!""Doar n-oi fi eu vreu-un prost sa nu dau replica astuia ca si asa suntem dusmani declarati" si-o fi spus comentatorul TV. Si nu e de ajuns atit. Speriat de perspectiva sumbra a cutiei de carton pe care si-o propusese ca si viitor domiciliu, deja mimi nominalizeaza normalitatea (prezenta lui Victor Piturca pe banca Stelei) drept candidata cu sanse mari la cistigarea trofeului de "Bancul anului".

Pai mai mimi, nu crezi ca suporterii stelisti sunt satui de glume de genul Rapid-Steaua de sezonul trecut, Dinamo-Steaua din sezonul acesta si multe altele de genul? Nu crezi ca ei, aia 20.000 prezenti in Ghencea la meciul contra Universitatii Craiova ar gusta bancul sau gluma asta buna? Si cedarea gratis a lui Pantelis Kapetanos, a lui Geraldo Alves, renuntarea la Matei, Zapata etc. ce sunt mimi? Anecdote? Rentabilizari? Sau ati fost fortuiti sa renuntati la ei?

Si chiar daca ar fi o gluma buna asta cu revenirea lui Piturca la Steaua, tot managerul-comentator ramane cea mai buna gluma a fotbalului romanesc.



_Answer_

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

Inceput de drum

Cupa RomanieiData de 19 decembrie este o data de referinta in istoria glorioasa a Stelei. Putini cunosc acest fapt si chiar mai putini cunosc de ce aceasta data este una istorica. Pe 19 decembrie 1949, Steaua, pe