home
09-01-11

Nimeni,Niciodata!

Tocmai s-a incheiat un an 2010. Bine ca s-a terminat cu un esec; un an incununat de infrangeri dureroase ce poate fi catalogat in cel mai optimist caz drept “mediocru”; un an lipsit de consistenta, de profesionalism, de rationalitate. Sarea si piperul au lipsit, totul a fost inlocuit cu un sortiment de branza cam nesarata adusa de undeva din Pipera. E greu sa iti imaginezi ca poti spera la performanta cand te inconjori de sclavi ce trebuie sa iti asimileze ideile primitive.

Steaua a murit! Doar cei inconstienti nu vor sa realizeze. Situatia actuala este un deja-vu greu de digerat. Aceleasi promisiuni, aceleasi obiective, aceeasi politica de transferuri, aceiasi antrenori, doua lucruri raman constante: patronul si lipsa de performanta care se afla intr-un raport de cauza (d)efect.

Pentru mine personal Steaua a murit, dar spiritul traieste adanc in mine gata sa explodeze, asteptand parca un semnal de lupta. Dragostea fata de culori nu dispare niciodata. E greu sa renunti la ceea ce ai iubit inca de mic, dar care ti-a fost furat fara sa poti actiona in vreun fel. Pana la acel moment “zero” traiesc in trecut, ma hranesc din amintiri, refuz sa accept prezentul pentru ca nu ma mai reprezinta. Toate incercarile noastre de indepartare a raului au fost neutralizate de indiferenta altora ce se cred mari suporteri.

Niciodata ceea ce este acum nu poate egala ceea ce am iubit eu cu atata pasiune. Acest nimeni ce conduce haosul actual nu va ramane in istorie decat negativ, un simbol al neputintei.

SteauaClan

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gabi Balint - parte din Steaua

Anii de sus ai gloriei lor...Dupa despartirile de Marcel Raducanu si Lita Dumitru, inceputul anilor `80 era marcat de necesitatea remanierii unui lot care avusese sansele lui (multe), dar care, acum, se considera, pe buna dreptat

ROŞU’

Nicolae UngureanuNicolae Ungureanu, un fotbalist de mare valoare, provenit din şcoala craioveană, a evoluat sub culorile alb-albastre 10 sezoane. Cum părul său bătea în roşcat, tribuna l-a alintat „Roşu’�