home
22-12-10

Concurs bradul "ros-albastru"

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti si fcsteaua.ro lanseaza concursul "Bradul ros-albastru", cu prilejul sfintei sarbatori a Craciunului.

Trimite-ne, in intervalul 22 - 28 decembrie, la adresa de e-mail concurs@fcsteaua.ro doua poze cu bradul tau, decorat in culorile albastru si rosu, si ai sansa sa castigi unul dintre urmatoarele premii:

Locul 1: cartea aniversara a clubului
Locul 2: un set de dvd-uri cu drumul spre Sevilia si finala Steaua-Barcelona 1986
Locul 3: un tricou aniversar AISS “Anul 63”
Premiu special: acordat de colectivul AISS si fcsteaua.ro


Concurentii sunt rugati sa specifice in e-mail-ul cu cele doua poze urmatoarele date:

Numele si prenumele
Adresa
CNP
Numarul de telefon la care pot fi contactati


In data de 29 Decembrie vom posta pozele primite de la utilizatori, urmand a se trece la urmatoarea etapa, cea a votului, in perioada 29 decembrie – 5 ianuarie.

AISS si fcsteaua.ro va ureaza mult success si la cat mai multi brazi ros-albastri!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua - oglinda decaderii

Imparatul este GOOOL !Auzi la ei, „ghinion”. Nu dragilor, e neputinta si un blestem aroman care joaca table si mulge oi. Ghinion a fost cand am avut doua bare in returul semifinalei CCE din 1988 cu Benfica sau cand ne-

Dan, capitan de play

Noi nu uitam cine esti!Produs 100% al Clubului Steaua, Dan Petrescu este una din cele mai stralucitoare personalitati pe care le-a dat ros-albastrul fotbalistic, alaturi de Ilie Dumitrescu, Marcel Raducanu, Anghel Iordanesc