home
07-12-10

A terminat Gigi biletele gratuite pentru "simpatizanti"?

Multă lume se întreba cum putem identifica un suporter din ăla adevarat, de care tot vorbeşte conducerea Stelei. Un d-ăla "Trup şi Suflet Pentru Culori", vorba cântecu... ăstaaa (PUŞCHEA PE LIMBĂĂĂ!!!)... sloganului.

Din păcate, nu vă putem oferi (încă...) informaţii despre legitimaţia de Suporter Adevărat. Căutăm... investigăm... cercetăm... dibuim... Acu' am luat la ridicat toate cutiile de carton găsite în cale. Cine ştie ce pot uita Oamenii când se mută din cutii-n Loje...

Deeeci:

- fanii adevăraţi în primu' rând, face să pârâie stadionul sub greutatea lor:

foto 25

- fanii adevăraţi e învăţaţi de mici adevărate valori ale clubului:

foto 28

Valorile respectă, aşadar, fanii adevăraţi:

foto 27

- Suporterii Adevăraţi îşi încurajează echipa până la pierderea vocii ("glas" e un cuvânt interzis!):

foto 2

foto 3

foto 1

Cică au fost aproximativ 2.000 de oameni la meciu' cu Univ. Cluj! 2.000, băi! Iar i-am jucat în picioare pe alde Dinamo - şi am putea să ne oprim acilea, nu? Da' mai sunt şi d-ăştia ca Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa şi să nu-i uităm nici pe năprasnicii ultraşi ai Victoriei Brăneşti!

2.000 de inşi, băi... INCREDIBIL! Ca la meciu' cu Sportul Studenţesc, din Cupă. Totuşi, din motive doar de ei ştiute, ăilalţi 2.000 de suporteri adevăraţi (care au fost prezenţi pe Ghencea să vadă spectacolul neasemuit contra Astrei şi Pandurilor) au stat acasă. 4.000 DE SPECTATORI, vă daţi seama?

Totuşi, statisticile gsp indică faptul că 10.714 spectatori este media de suporteri prezenţi în acest sezon la meciurile Stelei din Liga 1 de pe teren propriu. Fir-ar al dracului cu frigu' ăsta, bă! Suporter ca suporter, da' nu se poate adevărăciune fără căldurică!

Chiar şi Gigi, Gigi al II-lea, Argăseală şi Ducka au spus aceeaşi chestie după meci!

O altă calitate a fanului adevărat este aceea că respectă oamenii care iau firimiturile de la gurile flămânde ale familiilor să ţină clubu' ăsta (departe de performanţe):



Ce bine că mai există oameni educaţi în ţara asta!

Oameni care să aprecieze un spectacol fotbalistic extraordinar, în compania vajnicei echipe Universitatea Cluj. Prin urmare, un fan adevărat a adormit fericit, cu siguranţă, după ce a auzit Cuvântul:

Sînt cel mai bucuros! Gata, să nu mă mai întrebaţi niciodată de Lăcătuş! Nu se MAI pune problema să schimb antrenorul acum, mai ales că nu suntem atât de departe de formaţiile importante din faţa noastră. Am antrenor şi am jucat iar tiki-taka Barcelona! Steaua e imbatabilă cînd joacă bine! Eu nu cred că Galaţiul va ţine pasul! Normal, au prima şansă, dar tot Steaua va lua campionatul.

În definitiv, e normal să te bucuri după acest 3-0 cu Univ. Cluj, în urma unui meci care va rămâne muuultă vreme în conştiinţa Fanilor. Şi cum să nu jucăm atât de pipi-ka... cum era mă? tiki-takaaa, aşşşaaa, când Conducătoru' a dovedit încă o dată că apreciază aşa cum se cuvine un jucător valoros al echipei sale:

Ca să-l încurajez pe Anghelov înainte de meciul cu Napoli îi spun acum că îi prelungesc contractul cu încă doi ani. După meci, mai vedem!

Nu în ultimul rând, un suporter adevărat nu ratează NICIO ocazie să-şi bată joc, într-un mod fin, de rivali. Sau să-i înjure cu spume la gură, chiar dacă, alături, se află copii de nici 10 ani, dar acum discutăm de fineţuri. Cităm din ProSport:

La cererea spectatorilor de la tribuna "0", Becali l-a sunat pe dinamovistul Cristi Borcea şi a făcut ca pisica: "Miau, miau!". Gestul a fost aplaudat de fani.

Că veni vorba de ProSport: Matei Udrea dă semne că ar înţelege nişte chestii. NU VĂ LĂSAŢI PĂCĂLIŢI !!! Gândiţi-vă aşa: există şi oameni care urlă toată ziua despre onoare, respect, Dumnezeu ori titluri, finală de Liga Campionilor, FC Barcelona, dar pe care îi omoară (muuuult, muuult prea lent!) practica, nu? Aşa şi Matei Udrea... Dar iată-i compunerea:

Anul trecut, pe vremea asta, Steaua cu Baciu şi Onicaş intra la iernat pe locul 3, la doar două goluri distanţă de primul loc. În Ghencea se făceau planuri, frazele se rostogoleau rotunde şi goale, mustea frustrarea. Înjurat de suporteri, luat peste picior de patron şi fără sprijin din partea haitei de gudurăi, Mihai Stoichiţă ţinea în viaţă speranţa că se poate lua titlul. A făcut-o, până la urmă, mai mult decât ar fi trebuit. Abia în primăvară, spre etapa a 30-a, a fost anunţat că e dat afară. Patronul şi toată suflarea stelistă erau teribil de supăraţi: „Lippi” nu fusese în stare să ia campionatul, deşi peste iarnă veniseră vedete ca Parpas şi Tall.

De atunci a trecut o eternitate: „Lippi” a eşuat şi la Astra, apoi a plecat în Cipru. Au sosit la Steaua vreo 25 de jucători şi, rând pe rând, încă patru antrenori. S-au cheltuit bani grei, lotul de Liga Campionilor de la Urziceni a fost adus la pachet, cu tot cu manager. Iar aseară s-a tras linie pe plan intern. A fost 3-0 cu „U” Cluj, dar rezultatul, jocul şi adversarul nu spun nimic. Spune, însă, foarte multe locul 7 pe care termină Steaua anul 2010. Când ai în echipă atâţia jucători buni şi intri în retur la 10 puncte de lider, după Oţelul şi Gaz Metan, e cazul să-ţi pui şi alte întrebări decât „Cine va fi următorul antrenor?”.


A-propos de alea 10 puncte de lider: ar putea fi mult mai multe în retur, da' noroc că cică Galatasaray nu este intresată de Bogdan Stancu. Gesepeii dixit:

Ioan Becali a fost în weekendul trecut la Istanbul, unde a avut o discuţie de principiu cu şefii lui Galatasaray despre Bogdan Stancu şi despre Gabriel Torje. Conform presei din Turcia, Giovanni a tratat cu directorul sportiv al Galatei, Adnan Sezgin. Hagi şi-i doreşte pe golgeterul Stelei şi pe extrema lui Dinamo. Becali deţine jumătate din drepturile asupra lui Stancu şi a negat la GSpTV informaţia publicată de turci: "Nici nu există interes din partea lui Galatasaray".

Până în retur, însă, e cazu' să-l plângeţi pe Tănase, acest monument de cre... ativitate:

Steaua a cîştigat detaşat meciul cu Universitatea Cluj, dar are motive de îngrijorare! Căpitanul Cristi Tănase a ieşit accidentat în minutul 32, acuzînd o leziune la coapsa dreaptă în urma unui sprint. Staff-ul medical al Stelei se teme de o accidentare gravă, iar mijlocaşul va face azi un RMN pentru a afla gravitatea accidentării.

Conducătorii echipei speră să nu fie vorba despre o ruptură musculară, pentru că astfel Tănase nu ar putea fi recuperat pentru meciul decisiv cu Napoli din Europa League, de pe 15 decembrie. Căpitanul stelist a ieşit şchiopătînd de la vestiare, îngîndurat de situaţia sa. "Sper să nu fie nimic grav. Rezonanţa pe care o va efectua ne va da verdictul!", a spus preşedintele din Ghencea, Helmuth Duckadam.
- GSp.

Nu putem încheia decât cu părerea unui alt fel de suporter, ne-adevărat, ce-i drept. E şi el o oae neagră, da' e oaea noastră, după cum s-a auzit, acu' vreo două săptămâni, Cuvântul. Să se bucure şi el că-l băgăm în seamă, deşi e clar că nu e cine ştie ce de capu' lui:

Acum 4 ani barosanu' se urca pe Maybach dupa o calificare in fazele superioare ale Cupei UEFA sau dupa castigarea titlului. Acu' se urca dupa orice victorie in campionat. Peste un an-doi se va urca pentru a sarbatori evitarea retrogradarii. Asta spune TOT despre ceea ce vrea el sa realizeze cu Steaua. Si spune TOT si despre mentalitatea unora care cica-s stelisti. Acum cativa ani, o victorie impotriva unei echipe care lupta pentru evitarea retrogradarii era normala. Acu' e un motiv de sarbatoare pentru ei.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ce s-a mai scris pe fcsteaua.ro

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2 (1-1)

Doua echipe de impiedicati.In ultima etapa a turului in Ghencea a venit o echipa puternica, teoretic. CFR Cluj este campioana en titre. Cu toate acestea, clasamentul actual spunea doar ca echipa de pe locul 6 a primit vizita ec

Ghinionul, nu norocul Stelei!

Aferim!Roş-albaştrii au pierdut nemeritat două puncte după un joc cu adevărat european! Nu, gafa lui Reina nu trebuie să-i ruşineze pe fanii Stelei. Gafa lui Reina e doar actul de justeţe făcut d