home
06-12-10

Sabia care intarzie sa cada

Steaua a castigat in sfarsit un meci pe teren propriu cu o diferenta mai mare de doua goluri, iata singurul motiv de bucurie pentru suporterii ros albastri.

Dupa egalul obtinut pe acelasi teren impotriva rezervelor echipei Liverpool, unul trambitat ca pe o mare victorie a fotbalului romanesc, stelistii au reusit sa evite locul 8 in clasamentul Ligii 1 prin victoria clara din aceasta seara impotriva unei echipe care a venit sa se apere.

Calitatea jocului a oscilat intre mediocru spre bine, dar ros albastrii au meritul de a-si fi tinut mereu sub presiune un adversar baricadat in fata portii. Prin aceasta victorie antrenorul Lacatus reuseste sa-si pastreze astfel postul pana la urmatoarele partide. Practic accederea in semifinalele Cupei Romaniei si sansa – mai degraba teoretica – de calificare in primavara europeana in deplasarea de la Napoli sunt singurele elemente care-l impiedica pe George Becali sa-si concedieze in aceste momente "prietenul", dat fiind faptul ca marea echipa cu transferuri „de 5 milioane de euro in vara” ocupa in prezent locul 7 in mediocrul campionat romanesc.

O eventuala eliminare din Uefa Cup va cantari si mai greu in „favoarea” inlaturarii Fiarei, iar orice rateu in campionat sau – fereasca Dumnezeu – in Cupa Romaniei va insemna cel mai probabil sfarsitul acestui mandat pentru Marius in calitate de antrenor al Stelei. Inlaturarea Fiarei va insemna si momentul in care managerul Mihai Stoica isi va intra pe deplin in drepturi atat in ceea ce priveste transferurile dar, mai ales, in ceea ce priveste alegerea tehnicienilor.
!---->


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2 (1-1)

Doua echipe de impiedicati.In ultima etapa a turului in Ghencea a venit o echipa puternica, teoretic. CFR Cluj este campioana en titre. Cu toate acestea, clasamentul actual spunea doar ca echipa de pe locul 6 a primit vizita ec

Ghinionul, nu norocul Stelei!

Aferim!Roş-albaştrii au pierdut nemeritat două puncte după un joc cu adevărat european! Nu, gafa lui Reina nu trebuie să-i ruşineze pe fanii Stelei. Gafa lui Reina e doar actul de justeţe făcut d