home
06-12-10

Steaua - U Cluj 3-0 (1-0)

Steaua - U Cluj, prima etapa a returului a devenit ultima etapa din acest an. Desi in Romania nu exista infrastructura, "mai marii" fotbalului romanesc au decis ca primele doua etape ale returului sa se joace iarna, doar pentru a reveni asupra deciziei si a muta a doua etapa a returului in 2011.

Tatarusanu - Bonfim, Martinovic, Geraldo, Latovlevici - Nicolita(Szekely, 75), Ricardo, Anghelov(Brandan,84), Tanase(Surdu,34) - Stancu, Bilasco

Accidentarile lui Kapetanos si Gardos i-au trimis pe Martinovic si Bilasco in primul 11. Anghelov si-a facut si el loc printre titulari, dar in cazul lui probabil meciul bun facut cu Liverpool a fost decisiv. Iar mijlocasul bulgar nu a dezamagit. In minutul 2, Anghelov a tras de la 25 de metri, pe langa poarta "studentilor" clujeni. Au urmat alte ocazii de-ale Stelei, inceputul meciului fiind complet dominat de ros-albastri.

Normal, a venit si golul. In minutul 22, Martinovic a sutat de la distanta, mingea a fost deviata de Pacurar, fostul stelist, si Hutan nu a mai putut ajunge la ea. 1-0 pentru Steaua.

In continuare, Steaua s-a retras si le-a permis clujenilor sa iasa la joc. Bostina a avut o ocazie mare de gol in minutul 36 dar a trimis pe langa de la doar cativa metri de poarta lui Tatarusanu. Pana la finalul primei reprize, Steaua si-a mai facut simtita prezenta in careul lui Hutan doar prin lovitura libera batuta de Stancu in minutul 42, lovitura libera respinsa de Hutan de sub bara.

Dupa pauza, Steaua a stat in aparare si i-a asteptat pe clujeni. Neputinta si-a spus insa cuvantul si, in minutul 67, Bilasco a inscris, ducand scorul la 2-0 pentru Steaua. Atacantul venit de la Urziceni a impins in poarta, dintr-un metru, fara nici o problema, o centrare venita de la Surdu, care s-a jucat cu apararea clujeana.

De data asta, insa, Steaua nu a mai facut pasul inapoi. Hutan a scos cu greu, in minutul 72, sutul de la distanta trimis de Stancu. "Motanul" avea sa castige in cele din urma duelul cu Hutan. In minutul 90, Stancu a trimis perfect o lovitura libera, la coltul lung, ducand scorul la 3-0.

Pentru stelisti, in 2010 a mai ramas doar meciul de Europa League, impotriva celor de la Napoli. Pana la reinceperea campionatului mai sunt cateva luni bune, luni in care Steaua e nevoita sa stea pe locul 7 in Liga 1.


Adrian


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

CSA Steaua Turabo-Dynamo Moscova, atmosfera II - OmBun

CSA Steaua Turabo - Dynamo Moscova, atmosfera I - OmBun

CSA Steaua Turabo - Dynamo Moscova, 72-59 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2 (1-1)

Doua echipe de impiedicati.In ultima etapa a turului in Ghencea a venit o echipa puternica, teoretic. CFR Cluj este campioana en titre. Cu toate acestea, clasamentul actual spunea doar ca echipa de pe locul 6 a primit vizita ec

Ghinionul, nu norocul Stelei!

Aferim!Roş-albaştrii au pierdut nemeritat două puncte după un joc cu adevărat european! Nu, gafa lui Reina nu trebuie să-i ruşineze pe fanii Stelei. Gafa lui Reina e doar actul de justeţe făcut d