home
06-12-10

Becali recunoaste ca Lacatus e platit la negru!

Cotidianul (din păcate...) Gazeta Sporturilor - care nu ratează nicio ocazie să-şi arate tatuajele de pe chept: "Luptători împotriva neregulilor!" - luftează din nou onorarea statutului pe care şi-l arogă: în loc să facă un scandal monstru că unu' din sponsorii lor, "alintat" Guie Migi de drogaţi şi bagabonţi, a recunoscut (încă o dată) că-şi plăteşte slu... pardon! angajaţii la "negru", gesepeii încearcă s-o pună de-un nou scadal, titrând cu nesimţire: Lăcătuş, umilit în acte! Oficial, antrenorul Stelei cîştigă de peste 10 ori mai puţin decît adversarul său direct de diseară, Ionuţ Badea!

Iată despre ce este vorba, cu menţiunea că cele ce urmează reprezintă articolul din foaia mai sus menţionată:

Şefii FRF au fost şocaţi cînd au văzut zilele trecute contractul de antrenor al "Fiarei": are 8.000 de lei pe lună. Ionuţ Badea cîştigă 20.000 de euro lunar.

Nu numai declaraţiile lui Gigi Becali din ultima vreme au avut darul să-l pună într-o postură jenantă pe Marius Lăcătuş. Fostul număr 7 din Ghencea s-a aflat într-o situaţie înjositoare atunci cînd contractul său cu Steaua a fost văzut de conducătorii FRF, toate înţelegerile scrise ale tehnicienilor din Liga 1 ajungînd la Şcoala de Antrenori de la Casa Fotbalului.

De ce e contractul lui Lăcătuş umilitor? Pentru că suma care apare în el şi care reprezintă salariul lunar cu care el e remunerat se ridică la 8.000 de lei, adică sub 2.000 de euro. În momentul în care s-a înţeles cu Becali, cei doi au bătut palma pentru un salariu de 250.000 de euro pe an. De aici, rezultă că diferenţa pînă la acest prag salarial, faţă de cel trecut în acte, îi e achitată, foarte probabil, "la negru".

De fapt, Gigi a şi lăsat să se înţeleagă cum îi achită salariul lui Lăcătuş: "Să nu mai fie supărat Marius pe ceea ce zic eu. Mai vine pe la mine, mai ia nişte bani, iar dimineaţa cînd se trezeşte, găseşte încă 1.000 de euro pe chiuvetă. El se spală pe faţă dimineaţa şi apoi ia 1.000 de euro, iar eu mă spăl pe faţă şi mă trezesc pe locul 8". Apropiaţii celor doi explică şi cum ia, practic, Lăcătuş mare parte din salariu: "E chemat din cînd în cînd, nu la o dată fixă a lunii, la palat şi primeşte bani cash, cu care pleacă în buzunar".

Pentru ca umilinţa lui Lăcătuş să fie şi mai mare, cel cu care se va duela diseară în meciul Steaua - U Cluj, Ionuţ Badea, are tot salariul specificat în contractul semnat recent cu "şepcile roşii". Badea are 20.000 de euro lunar în acte, de mai bine de 10 ori peste Lăcătuş!

"Contractul lui Lăcătuş e cam unicat. E incredibil că are doar 8.000 de lei ca salariu. Practic, Marius, dacă va fi dat afară şi nu şi-a luat salariu de cîteva luni, n-are nici un act la mînă prin care să solicite să-i fie achitate datoriile" - Oficial FRF

BĂĂĂ! V-A PLĂCUT, DA?

Competenţi, cum îi ştim, băieţii lu' Ioany&Tolo au obţinut chiar de Gue însuşi o declaraţie care, în orice ţară ieşită din bananierism, ar fi dus la nişte controale, măcar, dacă nu la nişte reţineri:

"De ce să trecem toţi banii în acte? Ce vor unii, să mărim capitalul social, să trecem pe profit şi să plătim impozit 32 la sută la stat şi să ajungem să dăm faliment, nu?! Uite că nu sînt fraier şi n-o să fiu nici în continuare" - Gigi Becali

Bă, papagalilor! JEEET la plătit impozite, taxe şi alte biruri, ce pierdeţi vremea pe net, fraierilor!

În continuare, autorii articolelor - BĂGAŢI, BĂ, NIŞTE PLECĂCIUNI, CĂ V-A SCOS DIN ÎNTUNERICEALĂ, BOILOR!!! - i-am numit pe DAAAN UUUDREEEAAA şi IOOONUUUŢ PEEETRIŞOOOR, scrie:

Pe lîngă faptul că nu deţine un contract clar, în care întreaga sumă pentru care a bătut palma cu Gigi Becali să-i fie specificată în acte, Lăcătuş nu şi-a negociat nici o eventuală despăgubire dacă va fi dat afară. "Marius mi-a zis aşa: Gigi, eu nu voi pleca pînă la vară. Dacă vrei să ne despărţim, mă chemi, îmi zici în faţă şi gata, nu e nici o problemă", a explicat Becali.

Bă, se ştie, da? Cine dă în Gigi, dă în mine!, da? MUUUCLEEES! Că vă ia mama...

Da' ştiţi că fiecare naş îşi are naşu', nu? Ia, ce i-a făcut, cică (poţ' băga mâna-n foc cu ăştia?!), Bergodi întâiului ne-fraier din ţara asta:

Strategia lui Gigi Becali de a achita sume mari angajaţilor fără acte s-a întors împotriva lui în vara lui 2009. Atunci, i-a dat 200.000 de euro, ca primă de instalare, lui Cristiano Bergodi. După ce l-a dat afară pe italian, acesta n-a mai recunoscut că a încasat acea sumă şi i-a solicitat patronului să-i achite tot salariul pe anul în curs, 200.000 de euro, aşa cum prevedea contractul., mai scriu idolii noştri, ai tuturor, Udrea&Petrişor. Na, că a şi rimat, aşa... uşor...

Este că suntem curioşi dacă salariile pomenite mai gios sunt şi impozitate?

Nume - Funcţie - Salariu anual (euro)
Mihai Stoica - Manager general - 120.000
Valeriu Argăseală - Preşedinte - 78.000
Iulian Ghiorghişor - Director economic - 78.000
Helmuth Duckadam - Preşedinte de imagine - 60.000
Narcis Răducan - Director sportiv - 48.000


Da', de fapt, ce-s'teţi voi aşa curioşi, buey? Dacă pă Hoarda Financiară sau pă Circu' Financiar - sau cum le-o zice amărâţilor ălora... - nu-i interesează... Vă băgaţi voi nasu', obişnuiţi cu drogurile... Nu v-ar fi ruşine obrazulu'...

_________

Oricum aveţi timp de pierdut, aşa încât vă invităm respectuos, porcilor, să băgaţi la cap o mică lecţie despre istoria Stelei, predată de cel fără de care, dacă-l excludem pe Mircea Lucescu - ridicaţi-vă în picioare când auziţi numele ăsta, coropişneţilor! - performanţa de la Sevilla, din 1986, nu ar fi putut avea loc.

Este vorba de Florin Halagian.

Iată ce declară cel poreclit "Nesimţitul" de Evenimentul Zilei, la mijlocul anilor '90, pentru ProSport:

- Să elucidăm şi discuţia aia cu Steaua '86! Cine a făcut echipa aia? Dumneavoastră sau Emeric Ienei?
- E clar! Eu am făcut lotul, el formaţia!

- Dar meritele sunt toate la dânsul!
- Adevărul e că un telefon măcar putea să dea, ca mulţumire şi respect pentru ce am făcut. Nu am neapărată nevoie de asta, dar putea să facă asta. Ţine de bărbăţie şi fairplay. Dar, dacă a luat el toate meritele, de ce să mă sune? Ar fi trebuit să accepte că am şi eu un merit.


Îşi aminteşte careva ca nea Hala să spună VREODATĂ ceva despre meritul lui Ion Alecsandrescu la crearea unicei Echipe de Aur a fotbalului românesc? Dar ca nea Hala să spună ceva despre meritul ministrului Olteanu, de pe acea vreme? Dar ca nea Hala să spună orice altceva despre meritul oricărui alt om în legătură cu acea FANTASTICĂ echipă?

Hai, s-o luăm altfel: îşi aminteşte careva de vreo declaraţie a vreunui fost jucător din acea echipă care să vorbească plin de emoţie de aportul nen'tului Hala la acea echipă? În afară de nea Hala, mai e careva care să-i susţină punctul de vedere?

Dacă răspunsurile sunt NU, e clară treaba: sunteţi vai mama voastră! Habar nu aveţi de istoria echipei Steaua '86: Halagian a creat echipa, iar faptul că Mircea Lucescu nu a chemat pe mai nimeni la lotu' naţional dintre ăia, plus - aţi reţinut, da? PLUUUS, BĂĂĂ! - faptul că Boloni nu ar fi ajuns la Steaua fără ca (viitorul) Il Luce să insiste pentru acest transfer, plus - nu vă ia cu tremurat? - faptul că tot nea Mircea a prezis încă de la început că Steaua va câştiga CCE, a dus la acea performanţă din mai 1986.

Hala, Luce, gsp & comp. n-au cu cine, bă!


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Steaua-U Cluj, 3-0 - OmBun

Steaua-U Cluj, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2 (1-1)

Doua echipe de impiedicati.In ultima etapa a turului in Ghencea a venit o echipa puternica, teoretic. CFR Cluj este campioana en titre. Cu toate acestea, clasamentul actual spunea doar ca echipa de pe locul 6 a primit vizita ec

Ghinionul, nu norocul Stelei!

Aferim!Roş-albaştrii au pierdut nemeritat două puncte după un joc cu adevărat european! Nu, gafa lui Reina nu trebuie să-i ruşineze pe fanii Stelei. Gafa lui Reina e doar actul de justeţe făcut d