home
02-12-10

Steaua - Liverpool 1-1 (0-1)

Ocupand locul 7 in campionat la finalul turului, sansele Stelei de a mai pune mana pe un trofeu de campioana sunt aproape zero. Astfel, ros-albastrilor le-au mai ramas doar doua competitii prin care sa poata salva sezonul, doua cupe: cea a Romaniei si Europa League.

Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Ricardo, Biclfalvi(Anghelov, 46), Tanase - Stancu, Surdu(Szekely, 80)

Liverpool a venit cu rezervele in Ghencea si Steaua a parut sa profite de pe urma acestei mutari. Stelistii au presat inca din primul minut si au parut ca pot trece de adversari. Bicfalvi a avut chiar si doua ocazii, ultima foarte mare, mijlocasul trimitand in minutul 16, dintr-o pozitie foarte buna, cu capul peste poarta lui Reina. A fost un semnal de alarma pe care Liverpool l-a ascultat.

Imediat, in faza urmatoare, Jovanovic a pornit o actiune pe centru, i-a pasat lui Babel pe flancul stang al Stelei, acesta a facut ce a vrut cu fundasii stelisti, a centrat si acelasi Jovanovic a reluat cu capul, fara sanse pentru Tatarusanu. Era minutul 19 si Liverpool conducea cu 1-0.

Dupa gol, Liverpool a mai dominat cateva minute dupa care au abandonat din nou jocul, permitand Stelei sa iasa din propria jumatate. Si, incet, incet, elevii lui Lacatus s-au apropiat tot mai mult de poarta lui Reina. In minutul 45, Stancu putea aduce egalitatea dar a trimis pe langa poarta din centrul careului.

Steaua a fortat si dupa pauza si a fost rasplatita. In minutul 60, Anghelov a intrat in careul lui Liverpool, a centrat inapoi perfect pentru Bonfim care a trimis cu capul spre poarta. Reina a prins mingea, a scapat-o printre picioare si stelistii au explodat de bucurie. Un 1-1 la care nu se astepta nimeni.

A continuat un fotbal de nivel mediu, cele doua echipe incarcand mult dar realizand foarte putin. S-a terminat 1-1, un scor normal reflectand exact ceea ce s-a intamplat in teren.

Pentru Steaua, calificarea in primavara europeana se va decide de abia peste doua saptamani, in deplasarea de la Napoli.


Adrian


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2 (1-1)

Doua echipe de impiedicati.In ultima etapa a turului in Ghencea a venit o echipa puternica, teoretic. CFR Cluj este campioana en titre. Cu toate acestea, clasamentul actual spunea doar ca echipa de pe locul 6 a primit vizita ec

Ghinionul, nu norocul Stelei!

Aferim!Roş-albaştrii au pierdut nemeritat două puncte după un joc cu adevărat european! Nu, gafa lui Reina nu trebuie să-i ruşineze pe fanii Stelei. Gafa lui Reina e doar actul de justeţe făcut d