home
01-12-10

S-a lansat si berea Steaua

Steaua continuă campania de marketing, pentru produse alimentare de larg consum, începută săptămâna trecută odata cu lansarea Cola Steaua.

Astăzi, în prezenţa lui Helmuth Duckadam, Valeriu Argăseală şi George Galamaz, a fost lansat un nou produs al echipei din Ghencea, Berea Steaua.

"Produsul de astăzi se află în programul nostru de mai multă vreme şi chiar dacă se referă la perioada caldă a anului, cred că am găsit un moment potrivit pentru a-l lansa. Vor mai fi şi alte evenimente, cred că este bine să ne bucurăm suporterii şi românii cu astfel de produse, care poartă emblema Steaua. Este o realizarea comparabilă cu marile cluburi din Europa", a declarat preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Directorul de marketing al FC Steaua, Bobby Durbac, a declarat că linia de producţie are o capacitate de minim 70.000 de doze pe oră şi va avea aceeaşi "rută" ca şi " Cola Steaua ".

"Clubul nostru lansează berea Steaua, care va fi disponibilă în două variante, cu alcool şi fără alcool. Este un produs fabricat în Uniunea Europeană, care respectă standardele de calitate. Linia de producţie are o capacitate de mininm 70.000 de doze pe ora şi va avea aceeaşi rută ca şi Cola Steaua . Am reuşit să întregim gama de băuturi, pentru că deja avem un vin Steaua, cola Steaua şi berea. În curând vor apărea şi alte produse", a declarat Durbac.

Preşedintele stelist Helmuth Duckadam speră ca produsele şi rezultatele echipei să apropie fanii de club. "Mă bucur că din săptămână în săptămână avem câte un produs Steaua care vine în întâmpinarea suporterilor şi a iubitorilor de fotbal. Sper ca produsele noastre şi rezultatee bune să-i apropie şi mai mult de acest club".

Pentru jucătorul George Galamaz, suporterii pot savura această băutură după rezultetele bune ale echipei: "Sperăm ca aceste rezultate bune să fie cât mai multe"

Săptămâna trecută, roş-albaştrii anunţau cu mare fast că Steaua este prima echipă din România care are propria bautura racoritoare, Cola Steaua.

Prosport


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

CSA Steaua Turabo-Dynamo Moscova, atmosfera II - OmBun

CSA Steaua Turabo - Dynamo Moscova, atmosfera I - OmBun

CSA Steaua Turabo - Dynamo Moscova, 72-59 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2 (1-1)

Doua echipe de impiedicati.In ultima etapa a turului in Ghencea a venit o echipa puternica, teoretic. CFR Cluj este campioana en titre. Cu toate acestea, clasamentul actual spunea doar ca echipa de pe locul 6 a primit vizita ec

Ghinionul, nu norocul Stelei!

Aferim!Roş-albaştrii au pierdut nemeritat două puncte după un joc cu adevărat european! Nu, gafa lui Reina nu trebuie să-i ruşineze pe fanii Stelei. Gafa lui Reina e doar actul de justeţe făcut d