home
28-11-10

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2 (1-1)

In ultima etapa a turului in Ghencea a venit o echipa puternica, teoretic. CFR Cluj este campioana en titre. Cu toate acestea, clasamentul actual spunea doar ca echipa de pe locul 6 a primit vizita echipei de pe locul 8. A fost un meci intre doua echipe de fotbal care au probleme cu fotbalul.

Tatarusanu - Bonfim, Geraldo, Galamaz, Latovlevici - Gardos, Brandan - Surdu(Marinescu, 71), Stancu(Bilasco,84), Tanase - Kapetanos

Desi a primit vizita unei echipe demoralizate, care a fost umilita la Basel, Lacatus a inceput meciul extrem de defensiv, trimitand in teren, in primul 11, nu mai putin de 6 fundasi: Bonfim, Geraldo, Galamaz, Brandan, Gardos, Latovlevici. Si mutarile lui Lacatus s-au vazut aproape imediat. Retrasa, fara initiativa, Steaua a fost presata si CFR a reusit sa deschida scorul in minutul 11, prin Culio. Acesta a inscris printr-un sut trimis de la 11 metri, dupa o pasa primita de la Hora, care nu a avut nici o problema de a scapa de multimea de fundasi stelisti.

Dominarea CFR-ului a continuat, dar pentur putin timp. Dupa cateva minute si alte cateva faze bune, clujenii s-au retras in aparare si le-au permis stelistilor sa joace. Cu toate acestea, ocaziile de gol le-au lipsit ros-albastrilor.

A venit insa minutul 28 si Steaua a reusit sa restabileasca egalitatea, Stancu transformand un penalty obtinut de Kapetanos. Tanase a trimis pe culoar pentru Kapetanos, grecul a inaintat in careu cu mingea la picior si a fost agatat de Nuno Claro. Steaua - CFR, 1-1.

Din pacate Steaua a procedat la fel ca CFR dupa gol. S-a retras si le-a permis clujenilor sa atace, acestea avand cateva ocazii la poarta lui Tatarusanu, ocazii nu foarte periculoase. Pe finalul primei reprize, Steaua putea sa duca scorul la 2-1. Stancu a driblat un jucator clujean, a intrat in careu dar Surdu i-a furat mingea in momentul in care se pregatea sa traga. Sutul lui Surdu a fost pe centrul portii, fara probleme pentru Nuno Claro.

Repriza secunda a inceput cum nu se putea mai bine pentru stelisti dar si pentru iubitorii fotbalului, Steaua ducand scorul la 2-1 dupa o faza spectaculoasa. Tanase a centrat de pe stanga, Surdu, in careu, a recentrat pentru Stancu iar Motanul a inscris din alunecare, ducand Steaua in avantaj. In minutul 50, Steaua - CFR, 2-1.

CFR a iesit la joc si, pe contraatac, ocaziile Stelei au aparut imediat. Intai, in minutul 54, Nuno Claro a respins o bomba trimisa de Latovlevici. Dupa 3 minute, acelasi Latovlevici a luat o minge din propria jumatate, a plecat pe contraatac, i-a pasat lui Stancu dar atacantul Stelist a ratat singur cu portarul.

Kapetanos si Surdu au ratat si ei doua ocazii mari in minutul 61.In continuare, Steaua s-a retras si permis CFR-ului sa atace. Cu Kapetanos transformat in Gattuso, cu Stancu absent, golul egalizator al CFR-ului a surprins pe toata lumea, cele doua echipe aratand aproape nici un pic de fotbal.In minutul 82, dupa o centrare de pe partea stanga, Peralta a reusit sa inscrie, dupa o eroare de marcaj a defensivei steliste. In acel moment, pe teren erau tot 6 fundasi stelisti.

Bastos si Tanase au ratat cate o ocazie pentru fiecare echipa iar, in ultimele minute, Tatarusanu a iesit din nou in evidenta, umilindu-l pe Traore, la un 1 la 1 cu atacantul ivorian.

Steaua - CFR s-a terminat 2-2, ros-albastrii pierzand 2 puncte mari, puncte pe care le avea in buzunar. CFR nu a aratat nimic, demonstrand ca merita locul 8. Din pacate, Steaua a aratat si ea ca nu merita mai mult de locul 6.

Steaua a terminat turul pe locul 6, cu 26 de puncte, la 10 puncte distanta de liderul Otelul. Urmeaza meciul din Europa League impotriva celor de la Liverpool.

Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost