home
22-11-10

Cutia de carton

Mihai Stoica s-a intors. A preferat, carevasazica, functia de manager al Stelei in detrimentul statutului de onorabil locatar intr-o cutie de carton.


Din nou, sa fim intelesi, nu discutam aici despre calitati profesionale (incontestabile), ci despre disfunctia de narcotizare a publicului, sindrom modern, efect negativ al activitatii mass-media, disfunctie pe care au mizat, poate fara sa vrea, atat patronul cat si noul manager din Ghencea. La urma urmei, cui ii pasa, pe cine intereseaza, cine sa judece rational cronologia faptelor in toata brutalitatea lor?

Remember. “N-am sa ma indoi in fata ta niciodata. Prefer sa fiu un nimeni, daca tu esti cineva. Decat sa ma intorc sa lucrez cu tine, mai bine dorm intr-o cutie de carton.” Da! In tot haosul asta, Steaua avea urgenta nevoie de un om care sa puna lucrurile in ordine. O mana de fier care sa scrie fara dezacorduri un plan, sa impuna o viziune. Sa aleaga, adica, un drum. Insa:


Revenirea lui MM pica cum nu se poate mai bine mai ales unui patron care-si cumpara mereu linistea, incapabil fiind s-o perpetueze. Dar care are marele merit de a fi descoperit secretul adormirii vigilentei, altfel spus, de a fi brevetat sistemul reciclarii cadrelor. Ca sa intelegeti, e ca si cum Lacatus ar folosi pe rand toti jucatorii, ca sa nu-i oboseasca, iar dupa ce sistemul rotatiei se blocheaza, i se da restart.

Asa-si recicleaza si patronul angajatii. Chemand, gonind si rechemand, la ananghie, legende si simboluri fara exercitiul memoriei si care, sunate-n miez de noapte strabat Carpatii pana se crapa de ziua, intotdeauna dornice sa nu piarda raportul de dimineata.

Si asta profitand de faptul ca, in toiul bombardamentului informational, idivizii isi pierd capacitatea rationala. Mai precis, intre atatea permutari si jonglerii cu antrenori, jucatori si presedinti, nu-ti mai ramane decat ragazul sa taci si sa-nghiti. Cand dai sa te revolti, (re)apare imediat, dintr-o cutie de carton, un simbol care-ti inclesteaza maxilarele, lipindu-ti buzele ca un leucoplast.

Stelistii sunt insa datori sa nu uite. Vorba Hertei Muller, “macar sa se enerveze”. Si sa-l roage pe MM, pana nu intra-n paine, sa stearga citatul cu care ne intampina pe blog. Abia apoi ii pot ura succes.


ultrash

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost