home
21-11-10

Poveste cu un felinar!

Mimi a fost deosebita de mica.

Un fenomen absolut, beizadeaua nomenclaturista Mihaita zis Mita, ca sa nu mai ramie pe rosu si anul ala, a fost propulsata (pentru merite deosebite in munca) ca vice-presedinta a Clubului Otelul Galati, la varsta de doar 27 de primaveri. Ne cerem scuze ca-i dezvaluim varsta, pentru ca stim ca nu se face, dar multe nu se fac si uite ca se fac, dupa cum ne arata evidentele.

Loaza siderurgista, tinuta, inainte de `89 pe interventiile lui taica-su – mare director in Sidex – la echipa de juniori a Galatiului, sau pe la formatii secundare precum SN Tulcea, Rm-Sarat, sau Metalosport, era, in 1992, o inginera la Combinatul Siderurgic Galati. Pentru ca dadea competenta afara din ea, nasul ei de cununie – Ion Florentin Sandu – a trimis-o pe Mita la fotbal, acolo unde chibita din strafundurile ei si unde talentul si flerul specific feminin se puteau manifesta plenar.

Nasul ei, Sandu, era directorul general al Sidex si parlamentar, fiind cel prin care s-a facut privatizarea companiei de stat pe bani de farduri, chiloti si dresuri. El a propulsat-o pe Mita acolo unde sa se simta fata bine, la fotbal. Daca nu era el, Mita ramanea o inginera abuzata de maistri rai si parosi, la gura furnalului indian, si azi. Drept multumire pentru serviciile aduse, Mita nu mai vorbeste cu nasul ei inca de acum 6 ani.

Mita era pe cai frumosi la Galati. Nimeni nu-i zicea nimic, caci toti stiau cine este taticu si cine este nasicu, pentru ca toti depindeau de ei. Toti stiau cine semneaza pentru banii pe care-i primea Clubul. De fapt, Mita era mai putin decat o spioana (vorba vine, o mica securista) si putin mai mult decat o pila. Mita avea un farmec aparte. Ce fata buna, spuneau toti. Mita nu dezamagea pe nimeni.

Mita era nedezlipita de Marius Stan. Ii sorbea fiecare gest, fiecare miscare, fiecare ridicare din spraceana si fiecare inflexiune vocala. Era uda toata cand Stan intra intr-un birou si toata lumea il salute: Sa traiti, domn` presedinte! Mita juisa cand ii tinea servieta lui Stan, pitita in spatele lui ca o mica trompetica, si cand Padureanu, Pascu, Garabet sau Stefan o bagau in seama cu o coborare a privirii spre ea. Mita fremata de placere. Si planuia…

Dupa 2-3 ani, Mita a inceput sa aiba viziuni. Nu se mai multumea cu rolul de servitoare piloasa si – incet-incet – a inceput, vagabontica, sa dea din solduri si din limbi, ca sa-si croiasca destinul de matroana la nivelul la care-l merita. Nu-i mai convenea cand toti o considerau in continuare o mica tampitica, bagata in fata de pile stratosferice, care controlau destinele intregului oras. Mita nu mai vroia sa fie fina lu` Sandu sau fata lu` nea Stoica. Nu mai vroia sa fie in spatele lui Marius Stan, intr-un contrast barbat-femeie, care-o dezavantaja pana la caricatura. Mita merita ceva mai bun. Mita vroia ceva mai bun.

Astfel, Mita isi lua soarta in propiile maini. Cu miscari derutante, de sus in jos, de stroke sau de deep, Mita cea ambitioasa incepea sa-si construiasca visul ei, prin metodele ce aveau sa o consacre: perversitate, lipsa de scrupule, libidinosenie si, in esenta, agatat, sus-jos, lins-muscat, circular-transversal, din fata-din spate, limba sus, rotocol, din ce in ce mai repede, cu miscari ample, inghitit, sters, jefuit, facut poze, injurat, santajat, denunt calomnios etc. Asta era Mita. Nu se dadea in laturi de la nimic.

Pe frontul de vest era lapte si miere, iar pe frontul de sud era numai fiere si fecale, asa cum ii sadea bine unei catele in calduri. Limbile zburau din toate partile cand erai cu fata, pentru ca scarnaviile sa te acopere cand te intorceai. Si uite asa, Mita noastra, sprijinita de Familionul ei Social-Democrat, a reusit, dupa lupte seculare care-au durat vre-o 4 ani, sa transforme in Bordel Clubul Otelul, fortandu-l pe cel care-o transformase pe ea in ceea ce era – o mica vagaboanta cu fonctie – sa paraseasca acel mediu. Mita era la nivel national. Pentru ca nu concorda cu statul ei de presedinta, lui Mita nu i s-a mai spus – pentru o vreme – Mita. Lui Mita i s-a spus MM. Mita nu mai era Mihai(ela). Mita devenise Mimi.

Mimi era data naibii. Istericalele si scalambaielile muieresti, luate drept personalitate, au tinut-o pe Mimi ca fiind altceva decat tagma jefuitorilor neconsacrati, a loazelor celor din valul 2 sau a Curvelor vechi de Curte Noua. Parea cizelata prestatoarea, si, cum farmecele ei perverse, i-au prostit pe multi, micuta vagaboanta siderurgista calarea un cal mare.

Noul val, un suflu nou, tineret – mandria tarii etc. De fapt, Mimi ajunsese – propulsata de familia politica, care controla Sidex-ul si, implicit, orasul Galati –, prin intriga, manipulare, perversitate, lucratura, sapatura, luat ingura, dat/luat in dos (limbi/30cm black dildo etc.), sa-l sape pe Marius Stan la conducatorii combinatului, si sa-i uzurpe postul de presedinte.

Ce mai juisa Mita de pe scaunul de presedinte. Cum se mai ratoia ea pe la televizoare, cu mainile-n sold si cu poalele-n cap! Cum dadea ea drumul la torente orale, care o faceau sa para justitiara fotbalului romanesc. Cand ea era nelipsita din birourile ISM, acolo unde, cum se confirma azi, ii lingea in rozete pe Fratii Fecali, devalizatorii fotbalului romanesc. Ce mai turna Mita in pahare Fratilor. Cum mai planuiau ei sa deturneze milioane din transferul lui Cernat. Cum au acum, peste un deceniu, 30 de infatisari pe tema asta. Cum i-a furat Mita pe cei de la Combinat cu zambetul pe buze.

Si cum si-a mai castigat ea primele deprinderi de a face felatie unor Ciobani. Intamplator sau nu, din aceiasi Famiglie. Se vede ca i-a placut lui Mita elementul vanjos, de care avea grija cum are chelul de ultimele fire de par. Ce-i mai placea lui Mita sa stea in preajma celor tari. Parca i-ar fi stat si ei in bine in Capitala. Mai ales ca la Galati nu prea mai era de devalizat si trebuia munca si pricepere ca sa mentii echipa. Caci generatia construita de Marius Stan mergea catre expirare si era greu sa construiesti, sa stai, sa lupti, sa suferi. Nu! Mita era obisnuita sa ia totul de-a gata. Sa-i cada in gura!

Asa ca Mita a apelat din nou la nasul ei, nea Sandu, care a apelat la marele papusar al acelor zile, Guzganul Rozaliu. Astfel, pe filiera Hrebenciuc, a ajuns Mita la Steaua.

Cu putin timp inainte, in decembrie 1999, Mita a facut una din multele declaratii de dragoste din viata ei: Eu nu tin nici cu Steaua, nici cu Dinamo. Mai mult, sa stiti ca simpatizez cu Rapid, si nu spun asta pentru ca aceasta declaratie apare in Giulestina Magazin...

La Steaua, Mita – care devenise Mimi intre timp – apelativ oierizat din propria dorinta arzatoare in Meme, era bagatoare de seama. Piturca – primul care si-a dat seama de natura lui Mimi – il trata asa cum merita el, de fapt: O curva nesimitita, intriganta, mincinoasa si perversa. O transesxuala, in termeni mai simpli, avida de putere, de faima si de bani, pentru care ar calca pe cadavre, dupa care ar injura cadavrele ca nu s-au dat din drumul ei.

Si ce alte arme sa aiba numita Mimi decat limbile in curul lui Fecali, pe care Mimi si nu altcineva, l-au detonat si i-au dat impresia ca se pricepe si ca poate face orice. Caci Mimi i se adresa cu Patroane, Sefule, iar Piturca doar cu Gigi.

Mimi a inceput o munca orala de mare profunzime, picurand, ca o perversa mulgatoare de indulgente seminale, care este (ca este), in urechile lui Fecali exact ce vroia acesta sa auda. L-a flat(u)at pe Cioban, l-a ridicat in slavi, l-a facut cel mai mare din lume, l-a facut sa creada ca-si poate permite orice. Mimi l-a instigat pe Fecali la violul asupra Stelei.

Ea, Mimi, l-a facut pe Fecali ce este azi. Ea, Mimi l-a innebunit. Ea, Mimi, l-a montat! Pana atunci, Ciobanul isi vedea lungul nasului, dar menajera asta perversa de Mimi – ca sa-l sape pe Piturca si ca sa conduca ea Clubul – a dezlantuit monstrul din Fecali. Monstrul din Fecali a fost scos la iveala de jegul din oameni. Cei din jur, caci fara ei nu ar exista. Cand Fecali tragea cate o basina, Mimi radea cu gura pana la urechi: Sa va fie de bine, Sefu! Ce stomac sanatos aveti! Cand era un rezultat mai slab, imediat Mimi se ducea langa Patron.

Era muista lui. Om sanatos sa fii si innebunesti cand, in fiecare zi vine unul si-ti spune mereu si mereu: Sefu, Piturca comanda pe banii dumneavostra! Sefu, oriunde in lume, un Patron se impune! Sefu, Piturca isi bate joc de dumneavoastar! Cum, sa nu aveti voie sa stabiliti nimic? Sefu, rade lumea: ia uite-l si pe prostu de Becali! Patroane, tu trebuie sa conduci Clubul Steaua! Patroane, nu stie Piturca mai bine ca tine ce inseamna management! Cine e milionar, el sau tu? Patroane, Piturca te umileste!

Uite asa, Mimi i-a deformat caracterul, dispus catre laude si prea-marire, lui Fecali, facandu-l dependent de Steaua, adica facand Steaua prizoniera lui, adica omorand-o.

In schimbul fitilelor perverse care au insemnat primii 2 ani ai sai la Steaua, ani in care toata existenta lui a fost innecata in ura, in comploturi si in intrigi uleioase si jegoase, Mimi a ajuns sa conduca Steaua. Beneficiind de munca lui Piturca, de conjuncturi favorabile la carti, si de sustinerea Patronului (cu singurii prieteni din fotbal), Mimi a aratat ochi la antrenori, tinand o atmosfera destinsa, prin calitatile ei specifice de animatoare.

Si-a tras, firesc, toate rezultatele, pe spuza ei, pentru ca, dupa 3 ani, prinsa cu mana in sac, Mimi sa fi fost fortata sa plece in pribegie. Cauza adevarata a fost reliefata clar de Cioban: Prea isi luase avant. Incepuse sa tipe la mine, sa dea ordine, sa vorbeasca de sus cu apropiatii mei. Se obraznicise rau. Ce merit a avut el? El facea atmosfera in vestiar!

Daca pana atunci fusese pres la picioarele Patronului, pe Mita o ametisera aburii puterii. I se urcase foliculina la creier. Isi luase nasul la purtare. De asta, si nu din alt motiv a plecat. Nu pentru ca Fecali se baga la echipa. El se baga, dar nu asta a deranjat-o pe Mita. Asta a fost motivatia si nu motivul plecarii, care a fost clar. Se obraznicise. Caci daca interventiile lui Fecali o deranjau, de ce s-a mai intors azi? Si de ce nu a spus cine a provocat prima data gustul de a se baga in problemele echipei lui Fecali? Mimi transexuala a plecat ca se obraznicise, asa cum se obraznicesc toate curvele penale (ca de aia sunt penale) cand li se da nas si li se pare ca, din menajere perverse, insinuate in patul stapanului, au ajuns doamne.

Ca de-aia sunt pupeze in calduri cu amaratii de la tribuna, pe care, in accese de dementa cauzate de stop, ii lovesc cu pumnii si de-aia sunt niste bagaboante sfioase cu greii de la oficiale, umilind Steaua – ca reprezentanitiai sai – lasandu-se arsi cu trabucuri pe frunte. Presedinte al Stelei ars cu tarbucul pe Frunte de actionarii lui Dinamo! Negat, desigur, dar pletele transexualei nu puteau sa ascunda arsura. Niciodata nu se va sterge!

Dupa plecare, Mimi a tacut un timp. Doar un pic. Dupa aia, au urmat torente de spurcaciuni la adresa lui Fecali. Mimi parea neimblanzita. S-a dezis de Fecali, l-a infruntat cu (ce parea) curaj si demnitate. A spus ca mai bine sta pe strazi decat sa mai lucreze vreodata cu el. A spus ca prefera o moarte in picioare decat o viata in genunchi. L-a numit, curajos, Cioban Oparit (ceea ce si e). L-a denuntat (si aici stie el ce stie) ca s-a indragostit de Oile lui, pe care le stie dupa ochi. De fapt, le stie dupa gingii, dar Mimi nu merge pana acolo cu marturisirile.

Mimi vroia ca Steaua sa piarda, si nu se bucura la victoriile Stelei, dar nu ca sa plece Fecali. Nu! Ci pentru ca ar fi fost o situaţie greu de acceptat pentru mine ca echipa să obţină rezultate mai bune fără mine, decît cu mine acolo. Deci n-aş spune că-i ţineam pumnii cînd vedeam meciurile la TV. Acesta este adevărul. Mimi-transexuala se considera tradusa in amor. Vroia doar ea, zdreanta, iubirea Stapanului. Asta e stelista de Mimi. Vroia ca Steaua sa piarda pentru ea! Ca sa dea ea bine! Ticaloasa cu zambet pervers. Stelista de Mimi a devenit prietena buna cu Puradelul National. Cine stie ce schimburi au facut cei doi. Stelista de Mimi urla pe toate posturile ca nu o sa mai vina nicioadata sa lucreze cu Fecali, caci umilinta ar fi prea mare. Spunea ca mai bine ar ajunge boschetar. Ca Fecali e ultimul om din lume. In timpul asta, pasarica ei fremata la gandul ca va fi iar ce-a fost. Si mai mult decata atat.

Perversitatea acestei curve jegoase de MM, care a jucat un rol abject in toti acesti ani in care-l critica violent pe Fecali, dar astepta si se ruga pentru un telefon de la el, ar trebui sa-l faca persoana non-grata, pentru toti stelistii.

Curva de Mimi s-a lipit langa curvele din presa. Acolo era locul lui. Langa cea mai mare curva. O balena castrata care a inscenat mizerii Stelei si a fost dovedit cu minciuna, cu falsul, cu inselaciunea. Curva de Mimi juisa de langa baleana castrata care santajase oameni de fotbal, si curva de Mimi il numea prietenul lui. Acum, probabil ca o sa-l injure.

Ticalosia perversa a acestui transexual infect – care a urmarit doar revenirea la Steaua, pentru banii si faima lui personala – il fac unul dintre cele mai josnice caractere posibile, cam pe acolo unde este troaca porcului. O carpa, care trece peste niste lucruri peste care orice om normal la cap nu poate trece.

O gramada de rahat puturos, cu fundita roz deasupra, care s-a rugat sa mai fie poseadata de Cioban, distrugand orice reper de minim bun-simt si minima normalitate.

Prostituata asta sifilitica de Mimi este – de departe – cea mai mare scursura care a avut legatura cu Steaua. Caci Fecali e cine e. Dar pe Fecali il sustine mizeria din oameni. Iar Mimi e cea mai mare mizerie posibila. Jegul de Mimi il sustine pe Fecali. Cel mai mare jeg il sustine pe cel mai mare jeg. De-aia s-au si reintalnit. Scursurile intre ei.

Curvele au demnitatea lor. Curvele au onoarea lor. Dar Mimi e mult mai putin decat o curva, statut la inaltimea caruia nu o sa mai ajunga niciodata. Caci curvele sunt oameni, dar Mimi nu mai este. Mimi-transexualul, este ultima scursura posibila, care nu poate fi numit om, caci niciun om nu poate face ce a facut el. Intre un vierme si o bacterie, Mimi se revendica in mod clar ca cea mai potrivita dihanie de a colabora cu Fecali, adica de fi menajera lui care sa-l linga in cur (daca se poate chiar in timpul actiunii) si care sa-i inghita toate secretiile lui puturoase. In mod repetat. Chiar si fara drept de semnatura.

Mimi nu e om, nu pentru ca se duce sa-l suga pe Fecali. Ci pentru ca, in ultimii 3 ani a acuzat tot ce inseamna Fecali pentru ca acum sa se duca sa-l felationeze pe cel despre care spunea ca prefera sa doarma pe strazi decat sa lucreze cu el.

Acum se va contorsiona si o va mai lua pe Steaua ca martor fals, spunand ca doar pentru Steaua accepta colaborarea. Care incepe in nota stiuta de trafic de carne vie, cu lighioana de Maftei ca prima gonflabila pe lista lui Mimi.

Mizeria e viata lui Mimi. Asa se simte ea bine. Motivand jegul si explicand mizeria. Ticalosia, parvenitismul, nepotismul, tradarea, fatarnicia, tupeul. Minciuna, uneltirea, injunghierea pe la spate. Lipsa de valori, de morala si decenta. Toate fac parte din viata lui Mimi.

Jegul maxim existent in natura. Fara ele, Mimi nu ar exista.

Caci Mimi reprezinta toate cate au omorat Steaua.

Iar Steaua le ia, acum, asupra-i, ca salvare.

Poveste cu un felinar?

Putin spus...



Vraja Mării

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Fotografii OmBun - 22-11-2010 - OmBun

FCM Targu Mures - Steaua - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur