home
21-11-10

Ceva

L-am luat, l-am imbratisat si l-am intrebat: "Nenorocitule, unde ai hoinarit tu 3 ani?"

E teribil de trist ce se intampla in lumea asta a noastra, a coloanelor de plastilina si a memoriilor care dureaza 24 de ore... Daca incerci sa nu te retragi social din Romania (cum tot mai multi deja fac), nu poti sa nu observi ca aceasta Romanie sociala, televizata, e tara in care singura constanta e ca trebuie sa se intample ceva. Oamenii vorbesc, se comporta si actioneaza nu pe baza de principii, idei, obiective si nici macar pe baza de sentimente, iubiri, uri, frustrari, ci pentru ca mereu trebuie sa se intample ceva. Orice, doar sa aiba prostii care se uita la TV ce sa ingurgiteze.

Faptul ca ieri m-ai injurat si azi ne pupam nu are absolut nicio relevanta. Nu-i pasa nimanui de principiul moralitatii, orgoliului, demnitatii. Nimeni nu roseste de rusine si nu se lasa cuprins de remuscari. Conteaza ca ieri am aparut si am sustinut ceva, iar azi - iata-ma! - apar si sustin altceva. Si sunt oameni care vor uita ce am sustinut ieri, bucurandu-se pentru ce sustin azi. Pentru ca ei nu gandesc, nu fac conexiuni, nu au memorie...ei stau in fata televizorului dorindu-si sa se intample ceva, orice.

Faptul ca azi declari ca "la iarna o sa bag cateva milioane in transferuri si o sa spulberam tot din primavara. Am fost eu prost ca m-am luat dupa unii si altii, ca altfel Steaua..." e o stire. Nu pentru ca e adevarat, ci pentru ca e ceva, spus de cineva, cu care cei multi pot fi tinuti ocupati. Mai tine cineva minte ca ai declarat asta si-n toamna lui 2005? Sau 2006? 2007, 2008, 2009? Mai conteaza pentru cineva? Te judeca cineva pentru ca de ani de zile repeti ca o flasneta stricata aceeasi melodie? Observa cineva?


Gigi Becali: Mintea ta bolnavă şi perversă scoate cuvintele astea.

Meme Stoica: N-am păscut oile împreună, nu-mi zice mie d-astea! Mie nu mi-e frică de nimeni, îmi văd de treaba mea. N-o să mă îndoi niciodată în faţa ta.

Gigi Becali: Tu vei fi nimeni toată viaţa ta!

Meme Stoica: Mai bine sunt eu nimeni, dacă tu eşti cineva!

Gigi Becali: Degeaba zici tu că eşti orgolios, tu tot nimeni eşti! Du-te dracu' de zdreanţa naibii, că poate vin acolo în emisiune! Nu mai vorbi tu peste mine! Jigodie!

Meme Stoica: Ia un calmant şi revino-ţi, nu eşti la stână aici!

Gigi Becali: Mimi Stoica, stai în banca ta!

Meme Stoica: Cioban opărit, taci din gură! Ai fost îndrăgostit de toate oile pe care le-ai păscut! Le cunoşteai pe toate după ochi!

Gigi Becali: Ţi-a zis bine Piţurcă: Miţa Biciclista!



Isi mai aduce cineva aminte de acest dialog? Probabil ca da, dar problema de fapt nu e cine-si mai aduce aminte, ci cine mai acorda o semnificatie acestor vorbe! "Si? Asta e dom'le, se mai cearta unii, se impaca...oameni suntem, nu? Oricum, ce conteaza cu adevarat in acest moment e interesul Stelei!"

Steaua si interesele ei nu fac doua cepe degerate intr-o lume condusa de astfel de oameni si admirata de ceilalti. Sunt niste vorbe, fum, praf in ochi...sunt nimic. Pentru toti acesti oameni, important e ca mereu sa aiba senzatia ca se intampla ceva. Si mai important e sa nu incalci regula de baza: nu te intreba cu privire la ce a fost! Bucura-te pentru ce se spune ca va veni.

.
.
.
.
.
.
I-am zis că eu, Gigi Becali, sunt fratele tău mai mare. Promit şi eu că nu ne vom mai certa niciodată şi gata. Să îmi spună Gigi, prieten, nu domnul Becali, nu domnul patron. Îmi spui Gigi că eşti prietenul meu. Ai demnitate şi toată autoritatea să te ocupi de echipă.


Cercul s-a inchis. Ieri s-a mai intamplat ceva. Pentru binele Stelei, desigur. Cand maine se va intampla altceva, nimeni nu-si va aduce aminte de azi, de ieri, de iarna lui 2005, 2006, 2007... Vor sta cuminti in fata televizorului si vor astepta infrigurati sa vina cineva, sa faca ceva si sa salveze Steaua!

Numai bine tuturor.

Ovidiu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

FCM Targu Mures-Steaua, atmosfera - OmBun

FCM Targu Mures - Steaua - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur