home
21-11-10

FCM Targu Mures - Steaua Bucuresti 0-1 (0-0)

Etapa cu numarul 16 trebuia sa fie o sarbatoare pentru locuitorii din Targu Mures. La ei in oras a venit Steaua, pentru a juca impotriva echipei locale, FCM. Din pacate, desi stadionul a fost plin de suporteri dornici sa vada fotbal, chiar fotbalul a lipsit.

Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Galamaz(Bilasco,72), Brandan - Surdu(Radut,81), Ricardo, Bicfalvi, Tanase(Marinescu, 61) - Stancu, Kapetanos

Inca din primul minut al meciului s-a vazut foarte clar ca, pe teren, un om a dorit neaparat sa iasa in evidenta. Acesta a fost Alexandru Tudor. Inexplicabil, centralul a aruncat cu cartonase in stanga si in dreapta pe tot parcursul primei reprize. A inceput cu Brandan, dandu-i galben inca din minutul 3, si a continuat cu Stere. I-a aratat un cartonas rosu, in minutul 13, lui Bruno Ferndandez, dupa o intrare mai dura, maxim de galben, asupra lui Kapetanos, si i-a "ingalbenit" pe Tanase, Galamaz si Ricardo. Astfel, brazilianul nu va putea juca in etapa urmatoare impotriva celor de la CFR.

Si daca s-a asigurat ca un mijlocas central stelist nu va juca cu CFR, in minutul 34 Tudor a decis sa il faca indisponibil si pe celalalt mijlocas central. Astfel, Bicfalvi a luat un rosu gratuit, pentru un simplu duel aerian in care s-a ajutat de maini dar nu a lovit adversarul.

Fotbalul nu a existat in prima repriza. Ocaziile au lipsit, suturile la fel iar spectacolul era cu siguranta altundeva. La pauza a fost 0-0 pe tabela. Tudor, insa, a acordat 2 cartonase rosii si 7 galbene.

Repriza secunda a inceput bine in ceea ce priveste fotbalul. FCM s-a aruncat asupra Stelei sperand sa dea lovitura. Ocaziile au inceput sa apara la ambele porti. Intai, in minutul 50, Surdu a respins din fata portii lui Tatarusanu. Steaua a raspuns repede, in minutul 54, prin Kapetanos, care a scapat singur cu Stetca dar nu a reusit sa il invinga.

Nu a trecut insa mult timp si Tudor a iesit din nou in evidenta. Arbitrul a mai scos de doua ori cartonasul rosu, in minutele 65 si 67, eliminandu-i pe Topic si Vasilache, de data asta corect. Cei doi jucatori ai FCM-ului au avut doua intrari criminale asupra lui Kapetanos si a lui Stancu.

Cu doi oameni in plus, Lacatus a decis sa il introduca in teren pe Bilasco in locul lui Galamaz. Steaua s-a aruncat asupra adversarului si a reusit sa marcheze prin Kapetanos dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Lipsa unei idei de joc a facut ca Steaua, desi in superioritate numerica, sa nu reuseasca sa treaca de zidul ridicat de cei 8 jucatori ai FCM-ului.

S-a terminat insa bine pentru echipa antrenata de Lacatus. In minutul 91, dupa o centrare a lui Bonfim, Bilasco a reluat cu capul, a profitat de o greseala a lui Stetca si a marcat pentru un 1-0 rusinos, trimitandu-l pe Mihai Stoica in extaz si facandu-l sa isi rupa camasa de pe el.

FCM Targu Mures - Steaua, 0-1. Un rezultat rusinos si un joc penibil, avand in vedere ca Steaua nu a fost in avantaj numeric doar in 24 de minute din cele 90.



Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost