home
21-11-10

Neplatit, Iulian Apostol a plecat de la Steaua!

Internaţionalul a devenit jucător liber, după ce Gigi Becali nu l-a mai plătit.

S-a spart gaşca venită cu surle şi trâmbiţe de la Unirea Urziceni! Dintre cei şapte fotbalişti aduşi la Steaua după startul sezonului, ieri au mai rămas doar şase: mijlocaşul Iulian Apostol şi-a reziliat contractul cu "militarii". Miercuri, "închizătorul" şi-a depus memoriul la ligă, nemulţumit că nu a mai fost plătit.

Ca să evite un litigiu, gruparea din Ghencea i-a propus fotbalistului ca, în schimbul respectivei sume, să-i ofere o hârtie în care să-l dezlege de Steaua, adică să devină jucător liber de contract. Târgul a fost acceptat pe loc de Apostol. Situaţia dezvăluie, pe lângă criza financiară în care se zbate Steaua, şi faptul că Gigi Becali doreşte să scape de cei din "lotul Unirea".

L-a supărat pe fostul oier

Iulian Apostol (29 de ani) nu mai este jucătorul Stelei, astfel că nu a făcut deplasarea la Târgu-Mureş, pentru partida de astăzi, din campionat. Apostol a venit la Steaua în această toamnă, fiind transferat de la vicecampioana Unirea, împreună cu coechipierii săi George Galamaz, Ricardo Gomez, Marius Bilaşco, Pablo Brandan, Laurenţiu Marinescu şi Marius Onofraş. Locul lui Apostol ar putea fi luat de Vasile Maftei, "brelocul" lui Meme Stoica.

Preferatul lui Răzvan Lucescu

Apostol a fost primul jucător din acest grup căzut în dizgraţia lui Gigi Becali, după ce, la derby-ul cu Dinamo, a provocat un penalty pentru "câini". "Să nu-l mai văd la echipă!", a urlat atunci fostul oier.

Deşi în tricoul Unirii Urziceni făcea furori, Apostol nu a dat satisfacţie la Steaua, o perioadă fiind accidentat. La finalul partidei cu Oţelul - Steaua, scor 1-0, Apostol a avut o remarcă la adresa ziariştilor care doreau să-i ia o declaraţie. "Mucles, mă!", le-a tăiat-o scurt.

Iulian Apostol este, totuşi, unul dintre preferaţii selecţionerului. A adunat şase selecţii la naţională, toate în mandatul lui Răzvan Lucescu, şi a marcat un gol pentru prima reprezentativă.

Evenimentul Zilei

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

FCM Targu Mures-Steaua, atmosfera - OmBun

FCM Targu Mures - Steaua - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur