home
20-11-10

Te faci frate si cu dracu' ca s-ajungi in Champions League

Revenirea lui Mihai Stoica in Ghencea e cu siguranta surpriza saptamanii. Nimeni nu s-a asteptat la acesta mutare, mai ales dupa ce cei doi s-au certat in ultimul hal si au parut ca ridica intre ei un zid tot mai mare si mai de netrecut. Dar, avand in vedere ca vorbim despre Liga 1, unul dintre cele mai murdare campionate din lume, locul unde prietenii se scuipa si dusmanii se pupa, acolo unde toti au memorie scurta, nu ar trebui sa ne mire ca lucrurile normale nu au loc foarte des.

Si ce inseamna pana la urma aceasta revenire miraculoasa? Pentru unii stelisti, majoritatea, cu siguranta aceasta mutare inseamna indeplinirea unui vis. Desi Steaua e, dupa 15 etape, pe locul 8, sperantele vor reinvia in majoritatea mintilor steliste si "24" va fi din nou pe buzele tuturor.

Se va umple din nou stadionul? Probabil. Mari sanse sa fie asa. Suporterul stelist de rand a demonstrat de nenumarate ori ca nu are tinere de minte si ca ii place noul si, mai ales, senzationalul. Venirea lui Piturca a sters din memoriile steliste toate umilintele din sezonul trecut. De ce nu ar putea venirea lui Stoica sa stearga umilintele din acest sezon?!

Totusi, dorintele suporterilor stelisti nu conteaza. E o prostie sa crezi ca Stoica a fost adus pentru ca e simpatizat de o mare parte de suporteri stelisti. Nu, Stoica a fost adus de Becali, pentru binele lui Becali, nu al Stelei. Desi pana nu demult cei doi se injurau, se scuipau, se jurau ca nu vor mai munci niciodata impreuna, toate s-au schimbat acum. De ce? Pentru ca aceasta e cea mai buna mutare pentru cei doi. Becali castiga un manager "uns cu toate alifiile"(ramane sa intelegeti voi daca asta e de bine sau nu.) dar si un caine de paza care sa latre la TV si sa muste din dusmani. Iar Stoica se alege cu un loc de munca care sa ii pupe si sa ii mangaie egoul, ceea ce ii lipsea lui si fara de care nu poate sa traiasca.

Cititorii acestui articol s-ar putea sa se intrebe, dupa ce vad titlul, cine este "dracul" in acest caz. Raspunsul e simplu. Amandoi. Becali si Stoica sunt facuti din acelasi material. Exista diferente intre ei dar sunt minore, insignifiante. Unul dintre ei cunoaste mai multe cuvinte in limba romana, celalalt cunoaste mai multe oi.

"Zdreanta dracului" si "Ciobanul oparit" sunt din nou prieteni, frati, razboinici, ce vreti voi. S-au impacat desi au promis ca nu se impaca. Cuvantul nu are valoare pentru nici unul dintre ei. Steaua nici atat. Pentru ei, Steaua e doar o sursa de "hrana", bani pentru Becali si faima pentru Stoica. Si, in caz ca va intrebati, daca s-au impacat ei doi, marii dusmani, normal ca Stoica se va impaca si cu Argaseala, omul pe care "nu il voi ierta niciodata".

Revenirea lui Stoica nu inseamna altceva decat o ultima actiune disperata a unui om care stie ca sfarsitul e aproape.

Aceasta mutare nu va rezolva cu nimic adevaratele probleme de la club. Becali nu se va schimba. Va continua sa jigneasca, sa isi bata joc, sa murdareasca numele Stelei. Doar ca acum va avea langa el ajutorul perfect, un om care poate sa ii aduca si bani dar si imagine(lucru pe care Argaseala si ceilalti n antrenori si manageri nu au putut sa il faca). Obiectivul principal e reprezentat de banii din Champions League. Pentru asta, "marele crestin" Gigi Becali e dispus oricand sa isi vanda sufletul sau sa se faca frate cu draci(Oare nu a zis chiar el ca Stoica e satana?), varcolaci, vampiri, hahalere, zdrente, etc.

Despre Mihai Stoica ce e de spus? Nu prea multe. S-a intors Lacatus, un simbol umilit, ca sa il pupe pe Becali, de ce sa fie o surpriza ca se intoarce el? Stiind ca Mihai Stoica urmareste acest site, as vrea doar sa ii spun sa ma contacteze. Am pentru el o cutie de carton in care sa poata locui, asa cum a zis ca o sa faca daca se intoarce in Ghencea.

In incheiere, vreau sa va aduc aminte ca acum cateva zile a murit Ilie Savu, un om adevarat, un barbat, un General al Armatei Romane, un stelist despre care se poate spune ca se identifica cu Steaua. Pentru ca Generalul Ilie Savu a pus mana la aparitia Stelei.

Generalul Ilie Savu era unul dintre ultimii membri ai unei rase aflate pe cale de disparitie. Si-a varsat sangele pentru aceasta tara, a jucat pentru Steaua, a antrenat-o, a facut-o, a fost un om si un barbat adevarat. Pentru ca azi nu e destul sa faci parte din rasa Homo Sapiens ca sa fii om, asa cum nu e destul sa porti un penis si o pereche de testicule pentru a fi barbat. El a insemnat Steaua. Oameni ca el ar trebui sa fie la Steaua. Dar, din pacate, azi avem parte de draci ca Becali si Stoica.

Dragi suporteri stelisti, v-ati dorit draci la echipa, ati primit ce ati vrut. Bucurati-va de ei. Nu va dura mult bucuria dar ce conteaza?! Oricum nu aveti memorie prea buna.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

FCM Targu Mures-Steaua, atmosfera - OmBun

FCM Targu Mures - Steaua - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur