home
14-11-10

Militia stalinista! Niste animale!

In 1953, Stalin a murit! In 2010, militia lui inca nu a disparut!!! Romania, tara cu aspiratii europene si idealuri care tind spre civilizatie, normalitate si firesc, inca tolereaza si promoveaza comportamente caracteristice regimurilor barbare!

Organele de represiune ale lui Stalin sau ale lui Pol Pot aveau ca unic scop injosirea fiintei umane, iar ca mijloc pentru realizarea acestui fapt, foloseau comportamentul animalic, descris prin aplicarea violentei fara limite! Bocanci in stomac, pulane in figura, lovituri in organele genitale si alte astfel de manifestari violente gratuite, descriu un scenariu de groaza, intamplat parca cu jumatate de secol in urma, in temnitele intunecoase ale Jilavei.

In secolul 21, in anul 2010, este josnic, inuman si anormal ca cetatenii unei tari, indiferent de culoare, sex, orientare politica, culturala sau religioasa, sa fie loviti bestial, la propriu de reprezentantii unei institutii a statului!

Existenta politiei intr-o societate are ca principal scop asigurarea si apararea integritatii sociale si personale! OMUL trebuie sa fie aparat de comportamente barbare, integritatea sa personala trebuie sa fie asigurata si aparata de catre politie, care infaptuieste conditiile necesare existentei FIINTEI UMANE, in toate sensurile pe care le implica acest termen!

E josnic si rusinos, pentru timpul in care traim, ca OMUL sa fie lovit precum o bestie nesimtita! E inuman si denigrator pentru o fiinta sa fie trecuta, precum un animal necuvantator, printr-un astfel de calvar! E umilitor pentru o persoana sa traiasca intr-un astfel de mediu! E absolut mizerabil sa te porti asa cu o alta persoana, sau cu un orice alt animal!

Nu suntem carpe, suntem oameni, ANIMALELOR !!!!!!!

Scoateti-va din cap ideile nenorocite care dau nastere unui astfel de comportament ! Sunteti simpli reprezentanti ai unei institutii care a fost create pentru a apara cetatenii unei societati, nu pentru a-i supune unui tratament umilitor! Nu aveti dreptul legal sau moral de a va plasa deasupra restului oamenilor, si de a-i injosi! Bastarzilor!

Dincolo de orice alt aspect, fie el si cel al incalcarii unei legi, comportamentul militiei nu este justificat nici in cea mai mica masura! Nimic, dar absolut nimic in lumea asta, nu poate legitima barbariile si atrocitatile comise impotriva altui om!

Andrei Dobre

Iată cum a "explicat" purtătorul de cuvânt la Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, incidentele din Giuleşti, a doua zi după meciul Rapid - Steaua: 0-1!


Jandarmeria 'explica' abuzurile din Giulesti
Încărcat de Nila179. - Watch the latest news videos.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

FCM Targu Mures-Steaua, atmosfera - OmBun

FCM Targu Mures - Steaua - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur