home
12-11-10

Dulcea calificare dupa un joc amar

Antijoc? Asta da prostie, cliseu nemuritor. Revizionati partidele disputate in ultimii ani de ros albastri in Stefan cel Mare, exceptand poate meciul din 2009 si concentrati-va asupra intervalelor min 70 – min 90. Acolo da antijoc, dinamovisti picati la pamant din te miri ce, faulturi tactice repetate plus mingi bubuite in tribune acompaniate de urale ale publicului „spartan”.

Aseara stelistii si-au aparat sansele cat au putut de corect. Adevarat este ca au facut-o cu disperare pe alocuri dar nu au facut antijoc. Dovada este simpla si ne-a fost furnizata de fotbalistii gazda: numeroasele ocazii de gol. Iar din cate stiu eu, atunci cand o echipa face antijoc, adversara ei nu poate sa joace, deci nu mai poate avea ocazii de a inscrie goluri.

Pur si simplu presiunea Rapidului a fost una extraordinara, iar ros albastrii au fost incapabili sa realizeze ceea ce „stramosii” lor ar fi facut cu usurinta si cu un dram de clarviziune: sa iasa inteligent din aparare si sa mai inscrie un gol.

Golul lui Surdu a fost unul fasait dar a reprezentat o reparatie pentru bara data in partida din campionat. Ocaziile Rapidului au fost imense, scorul putea fi lejer 4-1 in favoarea gazdelor. Cei care se entuziasmeaza dupa aceasta victorie au tot dreptul s-o faca, doar daca se ia in considerare faptul ca de multi-muulti ani stelistii nu au mai ajuns atat de sus in Cupa Romaniei. O scuza pentru lipsa de omogenitate in atac poate fi gasita si daca ne gandim la faptul ca au fost efectuate schimbari in primul unsprezece fata de partida din campionat. Cu toate acestea, gustul amar persista in ciuda calificarii.

Semne de intrebare si de uimire exista in ceea ce priveste galeria Stelei. Daca la meciul din campionat suporterii au refuzat sa faca deplasarea, aseara au facut-o pentru a participa doar 10 minute la meci. Este ciudat pentru ca in campionat refuzul de a efectua deplasarea nu a fost legat de vreun protest prin care sa se semnalizeze evolutia echipei sau locul ocupat in clasament, mai ales ca trendul in randul acestor suporteri a fost mereu „sa incurajam echipa”.
!---->


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Rapid-Steaua, Cupa, abuzuri - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Grupul ULT*RAS se retrage din activitate

Arhiva poza www.ultras.ro…Satui sa tot induram, satui sa tot luptam, satui de anormalitatea de la clubul nostru, satui sa ne dezamagim chiar si pe noi, scarbiti de fotbalul modern si de mercenari, scarbiti de mizeria in car

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

Prostii satului - Miro si cu Sumi

Miro Mă simt trist că trebuie să adopt un alt subiect decât calificarea Stelei în semifinalele Cupei, după aproape 4 ani. Înainte de toate, băieții merită felicitați pentru dăruire și pen