home
12-11-10

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ grotesc la microfonul televiziunii lui Adrian Sarbu atunci cand fanii Stelei s-au dezlantuit in Giulesti. “Iata-i pe acesti asa zisi suporteri, in fapt, niste golani”, a spus comentatorul , frecandu-si in realitate mainile de bucurie pentru ca raitingul PRO TV-ului a crescut imediat. Jurnalistul a continuat: “Avem impresia ca suntem pe un camp de lupta”.

Da, campul de lupta era chiar pe teren, acolo unde Sumudica a imbrancit un oficial stelist, fie el chiar nepotul creditorului din Ghencea, iar Bozovic s-a dat cocos in fata lui Marius Nae. Asadar, cine sunt huliganii? Mironica nu s-a oprit insa aici. “Oamenii acestia nu au nimic in legatura cu fotbalul. Nu au venit aici pentru Tanase sau pentru Brandan. Au venit sa se dea in spectacol”, a tunat omul lui Sarbu.

Daca suporterii, buni sau rai, nu au nicio treaba cu fotbalul, oare ce legatura are PRO TV-ul cu sportul rege? A nu se uita faptul ca acest post de televiziune, precum si Sport.ro, il promoveaza zilnic pe cel mai golan dintre golani, Becali George. El este cel care se da zilnic in spectacol chiar la circul PRO TV şi Sport.ro! Ca să nu mai spunem de “sporturile” gen wrestling, lupte de gladiatori sau alte violente gratuite cu care se indobitoceste tineretul acestei tari.

Cum isi permite acest sclav bine platit sa vorbeasca despre principii? A uitat ca trustul sau a inventat IMNUL NATIONAL PE MANELE? Acest trust distrugător pentru societatea românească promoveaza tigania si manelele pe post de programe TV si apoi ne tine CURSURI DE MORALITATE?
Recitalul grotesc dat de comentatorul tv a continuat. Mironica a gasit explicatia faptului ca ultrasii ros-albastrii au intrat pe stadion cu torte si fumigene. “Decat prin complicitatea fortelor de ordine”, a spus UE Fantasticul. Hmmm… Daca suporterii au ajuns sa fie ajutati de jandarmi, inseamna ca ne aflam cu totii in Rai. Mironica s-a contrazis dupa doar cateva secunde. “Iata ce lovituri isi iau suporterii din partea fortelor de ordine”. Pai ori suntem mana in mana cu asasinii in uniforma, ori nu mai suntem?

Mihai Mironica si-a aratat incompetenta din nou. “Desi acesti suporteri sunt filmati, probabil ca nu vor pati nimic. Nu vor fi interzisi pe stadioane”, a afirmat el, fara sa realizeze cat de mult abereaza. Practic, Mironica ne-a aratat ca nu are habar de ce se intampla pe stadioane si de planul pe care il au animalele in uniforma, platite din bani publici, cu ultrasii. Nemultumit de atitudinea fanilor stelisti, Mironica s-a tinut de glume cand a vazut cu cata “gingasie” erau loviti suporterii. “Ca in jocurile din copilarie, cand trebuia sa treci prin tunel si iti luai niste picioare si niste palme”, a fost gluma sinistra a comentatorului. Ce mai poate fi de spus dupa un astfel de comentariu? Stop joc, Mihai Mironica! Pana aici!

pablodrs

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur