home
12-11-10

Radoi a insistat ca Gigi sa nu vanda Steaua

Cativa oameni de afaceri din Rusia au vrut sa cumpere Steaua anul trecut, iar Gigi Becali a fost la un pas ca sa renunte la echipa din Ghencea.

"In vara anului trecut, nasul a vrut sa vanda Steaua pe 30 de milioane de euro. Era o persoana din Europa si primul instinct a fost sa spuna OK. Ma gandeam ca nu va refuza o asemenea propunere, dar a facut-o. Mi-am dat seama inca o data ca acest club nu este pentru el doar un hobby, ci e viata lui. Sigur, a facut si greseli, fara sa vrea, dar un om care baga din buzunarul lui zeci de milioane de euro, merita aprecieri.", povesteste Mirel Radoi despre acest episod.

Patronul din Ghencea recunoaste ca a fost la un pas ca sa renunte la Steaua, insa cel care l-a facut sa se razgandeasca a fost tocmai finul Radoi, care nu putea concepea nici viata lui Becali fara Steaua, nici soarta echipei din Ghencea fara finantatorul din Pipera.

"Mirel stie exact ce s-a intamplat pentru ca a fost primul cu care m-am consultat. Ma gandeam sa fac o echipa de la zero. Aveam alte nebunii. M-am razgandit insa dupa un timp. Eu iubesc Steaua si nu aveam cum s-o vand.", spune Gigi Becali, care nu ar da Steaua nici pentru o suta de milioane de euro.

Sport.Ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Grupul ULT*RAS se retrage din activitate

Arhiva poza www.ultras.ro…Satui sa tot induram, satui sa tot luptam, satui de anormalitatea de la clubul nostru, satui sa ne dezamagim chiar si pe noi, scarbiti de fotbalul modern si de mercenari, scarbiti de mizeria in car

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

Prostii satului - Miro si cu Sumi

Miro Mă simt trist că trebuie să adopt un alt subiect decât calificarea Stelei în semifinalele Cupei, după aproape 4 ani. Înainte de toate, băieții merită felicitați pentru dăruire și pen