home
12-11-10

Apara Tatarusanu!

In mod normal, as fi scris despre ce s-a intamplat cu cei 406 suporteri care s-au decis sa mearga totusi in Giulesti. Plecand de la un mic exces (aruncarea betelor pe gazon), s-a ajuns la un exces mare al jandarmilor (pentru ca asa sunt jandarmii croiti: ei la orice exces raspund cu un exces de 2-5 ori mai mare) si la un exces nesimtit al comentatorilor de la ProTV, care pareau ca asista la masacrul de la Srebrenica, nu la niste amarate de bete de steaguri care n-ar rani nici o gaina beata. In fine, imagini precum cele cu "cordonul groazei" s-au mai vazut si se vor mai vedea pe stadioanele noastre, au fost episoade si mai rele (20.09.2006 - Nimic nu se uita), poate ca vor mai fi.

Dar am fost deturnat de la acest subiect de desfasurarea meciului si de aceasta repriza secunda care m-a tinut cu sufletul la gura cum rar m-a mai tinut un meci al Stelei in ultima vreme. Ei bine, baietii au comis-o! Si ma simt si bine, si bucuros si mandru sa anunt asta! Si DA - merita felicitarile noastre cat se poate de sincere. Duminica, sper ca le vor si primi.

Nu vreau sa superlativizez evolutia ros-albastrilor, dar nici nu ma lasa sufletul s-o bagatelizez: am scos Rapidul din sferturile Cupei, in Giulesti! Este o realizare, oricum ati vrea s-o dam. Fie si pentru ca Rapidul juca acasa in fata a 8.000 de suporteri care, ca de obicei, au facut atmosfera. Fie si pentru ca potrivit "calculelor hartiei" (si ale caselor de pariuri), ei erau favoriti. Fie si pentru ca ei erau mai dornici de revansa dupa ce nu ne invinsesera in Giulesti acum 4 zile, in meciul in care chiar erau considerati favoriti.

Prin urmare, premisele nu ne erau favorabile. Cei din teren insa au fost suficient de puternici si de hotarati sa treaca peste aceste premise. Pentru ca asta m-a determinat sa scriu acest articol, de fapt: baietii astia, Surdu, Gardos, Bicfalvi, Nicolita, Galamaz si, inaintea tuturor, formidabilul Tatarusanu - ei bine, acesti baieti chiar si-au dorit azi victoria! Dupa cat i-am acuzat noi ca sunt mercenari, ca le e indiferent ca i-au umilit anul trecut rapidistii, ca nu dau doi bani pe Cupa, ca vor sa se menajeze - ei au gasit cea mai fericita metoda de a ne-o intoarce! Au facut-o luptand, rezistand in Giulesti 45 de minute, bagand piciorul la fiecare minge, plonjand la fiecare sut sau centrare. Ce a facut Tatarusanu in seara asta (dupa ce a facut de 3 luni incoace) mi s-a parut entuziasmant! Precum entuziasmante mi s-au parut micile stegulete ros-albastre luate in autocar de Kapetanos si Latovlevici...cam tot atat de entuziasmante ca suitul pe gard al lui Tatarusanu dupa optimile cu Sportul (un alt meci in care baietii s-au luptat!).

Deci de-aia scriu si de-aia o sa merg sa-i aplaud duminica: pentru ca au luptat in Cupa, pentru Cupa si pentru noi, cei care nu ne dorim decat Cupa! Adica doar gloria dezinteresata a Stelei si nu bani in buzunarul patronului!

2011 - aduceti Cupa in Ghencea!

Ovidiu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Rapid-Steaua, 0-1, Cupa - OmBun

Rapid-Steaua, Cupa, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Grupul ULT*RAS se retrage din activitate

Arhiva poza www.ultras.ro…Satui sa tot induram, satui sa tot luptam, satui de anormalitatea de la clubul nostru, satui sa ne dezamagim chiar si pe noi, scarbiti de fotbalul modern si de mercenari, scarbiti de mizeria in car

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

Prostii satului - Miro si cu Sumi

Miro Mă simt trist că trebuie să adopt un alt subiect decât calificarea Stelei în semifinalele Cupei, după aproape 4 ani. Înainte de toate, băieții merită felicitați pentru dăruire și pen