home
https://fcsteaua.ro
11-11-10

Rapid - Steaua 0-1 (0-0)

"Cupa e o competitie a loserilor!" - o propozitie care descrie perfect atitudinea Stelei fata de competitia la care, pe vremuri, era specialista. Daca privim evolutia Stelei in aceasta competitie din ultimii 10 ani, am putea sa credem ca, de fapt, respectiva propozitie nu e altceva decat un "strugure acru". Din pacate, adevarul e altul. Pentru Steaua, cupa pur si simplu nu prezinta nici un interes. Steaua secolului XXI e interesata de bani, nu te performanta.

STEAUA: Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Gardoş, Brandan - Bicfalvi, Anghelov(Marinescu, 76) - Nicoliţă, Surdu, Tănase(Matei, 80) - Bilaşco(Kapetanos, 55)

Rezerve: C. Lungu, Abrudan, Kapetanos, Onofraş, Latovlevici, L. Marinescu, C. Matei


Si, cand Cupa nu conteaza, nu e nici o mirare ca Lacatus a scos din primul 11 toti jucatorii aflati in forma buna si i-a inlocuti cu...altii.

Desi, fata de meciul de acum cateva zile, Steaua si Rapid au inceput mult mai agresiv, startul meciului a avut alti actori principali. Suporterii stelisti care nu au fost prezenti in Giulesti la meciul din campionat au intrat acum, in cupa, mult mai in forta, cu o coregrafie frumoasa, formata din steaguri si torte. Din pacate, pentru ca legile din Romania sunt mai cu mot, un incident care in strainatate ar fi fost taxat maxim cu o intrerupere de cateva minute a meciului a insemnat evacuarea suporterilor stelisti cu ajutorul pulanelor si picioarelor din dotare, marca inregistrata a jandarmeriei romane.
Trebuie mentionata si prostia de care au dat dovada comentatorii PROTV-ului. Acesti "jurnalisti" care cunosc mai bine maneaua gutiana decat fotbalul si-au aratat din plin valoarea, jignind fara nici o retinere pe toti suporterii stelisti care au facut deplasarea in Giulesti.

Dupa 9 minute, meciul a reinceput si cele doua echipe au sarit din nou una la gatul celeilalte. Banel a continuat sa greseasca, pierzand aiurea aproape fiecare minge iar atacantii Stelei au aratat aceeasi lipsa de forma in fata portii. Nici rapidistii nu s-au lasat mai prejos. Un joc haotic, mediocru , fara idei de nici o parte dar cu un ritm destul de bun, care a reusit sa nu plictiseasca spectatorii.

Cea mai mare ocazie a Stelei din prima repriza a venit in al saselea minut de prelungire(au fost 9 minute de prelungire). Dupa un corner, Bicfalvi a trimis cu capul, pe langa poarta. Astfel, la pauza, tabela arata un 0-0 normal.

A doua repriza a inceput perfect pentru Steaua. Dupa o mare ocazie a rapidului, pe contraatac, Tanase a pasat perfect pentru Surdu, acesta i-a intrecut in viteza pe langa aparatorii giulesteni, l-a driblat cu greu pe Coman si a marcat, trimitand mingea in poarta goala. . Era minutul 49 si Steaua prelua conducerea pe tabela, 1-0.

Din pacate, Steaua a facut pasul inapoi, incercand sa tina de rezultat. Rapidistii s-au aruncat in atac si, in minutul 63, Frunza a trimis periculos pe langa poarta, de la marginea careului. Steaua a iesit din nou in atac dar s-a descurajat repede, din cauza lipsei de idei a atacantilor stelisti dar si a formei extrem de slabe a lui Banel Nicolita.

Finalul de meci l-a adus in prim plan pe Tatarusanu. Portarul stelist a aparat extraordinar, reusind sa scoata cateva ocazii pe care scria cu litere mari: "GOL". Tudor a refuzat sa arate cartonasul rosu unor rapidisti mai razboinici, oamenii ofensivi ai Stelei au decis sa atace fara Kapetanos, Coman s-a reprofilat singur ca playmaker, Sumudica a facut spume la gura iar meciul s-a incheiat cu scorul de 1-0 pentru Steaua. Fluierul de final al lui Tudor nu a pus insa capat tiganiei din Giulesti. Frustrarea a iesit din nou la suprafata si Bozovic a sarit la bataie cu Nae, antrenorul care se ocupa de portarii stelisti.

Rapid - Steaua, 0-1. O victorie importanta pentru ca a fost obtinuta impotriva unei echipe rivale, nu pentru ca a dus Steaua mai departe in semifinalele Cupei Romaniei. In ciuda rezultatului bun, Steaua nu a aratat in nici un moment al jocului dorinta de a castiga acest trofeu.

Adrian


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Rapid-Steaua, 0-1, Cupa - OmBun

Rapid-Steaua, Cupa, atmosfera - OmBun

Rapid-Steaua, Cupa Romaniei-atmosfera (Prosport) - azzido


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Grupul ULT*RAS se retrage din activitate

Arhiva poza www.ultras.ro…Satui sa tot induram, satui sa tot luptam, satui de anormalitatea de la clubul nostru, satui sa ne dezamagim chiar si pe noi, scarbiti de fotbalul modern si de mercenari, scarbiti de mizeria in car

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

Prostii satului - Miro si cu Sumi

Miro Mă simt trist că trebuie să adopt un alt subiect decât calificarea Stelei în semifinalele Cupei, după aproape 4 ani. Înainte de toate, băieții merită felicitați pentru dăruire și pen